LeGeNNd Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 SAMPU'ul este boala grea Fort v-o poate confirma. El provoaca dependenta, Si te duce la dementa. Serverul e raspandit Peste tot el e vestit Ca imita foarte bine Filmul vietii cu iutime. Cand am auzit de joc, Eu nu l-am mai lasat de loc Zi si noapte am jucat Sa imi iau si eu Bobcat. Daca va place, dati si un +1 :D 3 Quote
xPro. Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Foarte frumos. Copy paste pot sa dau si eu =]]] Ca sa nu aud vorbe ca tu l-ai creat, uite mai jos: Quote
LeGeNNd Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 @, Apropo, am scris eu undeva ca e facuta de mine? Quote
xPro. Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 @, Apropo, am scris eu undeva ca e facuta de mine? 1. Citeste regulamentu forumului. 2. Nu mai cersii +1. Atat timp cat esti un om fara caracter si furi creatile altora, nu te poti numi altcumva 3. Frumos ban pe Blue. 4. Daca vrei sa ai multe voturi, ajuta playerii ce au probleme si cer ajutorul, fa ceva util si frumos pentru comunitate. Sa sti ca nu esti vazut mai presus decat altii doar daca ai multe voturi. Cel mai important este sa nu furi. Tu ai furat de pe comunitatea rivala (cred, n-am idee ce forum e acel dar este foarte simplu sa dau copy la ceea ce tu ai scris si sa dau un paste in google) Fa-te util daca esti in calduri dupa multe voturi. Quote
Recommended Posts