Ex3 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Salut, in acest topic, dupa cum scrie si in titlu veti gasi modurile folosite de mine, in mare parte ele ajuta la imbunatatirea graficii, insa ai nevoie de un PC pe masura. Mai jos va voi pune un mic videoclip pentru prezentarea modurilor si link-uri de download. Vizionare placuta! Bravardo Buffalo ( LVPD Police Car Mod ): Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinilor de politie din LV. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Lykan Hypersport 2013 ( Infernus Mod ) Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinii Infernus. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Graffity Weapons Pack Link Detalii: Acest mod schimba aspectul armelor din joc. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor. Bullethole Mod Link Detalii: Cu acest mod, atunci cand tragi un glont intr-o masina/obiect sau orice altceva, se va face o gaura in acel obiect. HUD Link Detalii: Acest mod schimba iconitele din joc. ENB ( Graphics Mod + Timecyc ) Link Detalii: Acest mod schimba aproape in totalitate grafica jocului, adaugand si efecte noi, cum ar fi refecltii. SRT3 ( Textures Mod ) Link Detalii: Acest mod schimba in totalitate textura jocului, strazi, blocuri, vegetatie, tot. Roads Mod Link Detalii: Acest mod schimba textura strazilor, se instaleaza dupa SRT3, in caz ca textura strazilor de la SRT3 nu va place, puteti schimba separat strazile odata instalat SRT3. Cateva programe ajutatoare! Stream Memory Fix Link Detalii: Daca doriti sa instalati SRT3 si strazi sau alte moduri pentru texturi, acest program este foarte recomandat. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea FPS-urilor, acesta te fereste de FPS Drops si incarca mapa mult mai rapid, fara acesta, cu SRT3 mapa va disparea. Alci's Img Editor ( Recomandat! ) Link Detalii: Acesta este un img editor. Cu el poti baga modurile ce tin de gta3.img, sau alte fisiere cu extensia .img din San Andreas. +1
King.Horia666 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 I3-2020 4 GB ram GTX-550 1gb Merge, sau imi iese fum din PC?
RemixX Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 I3-2020 4 GB ram GTX-550 1gb Merge, sau imi iese fum din PC? Acest enb este versiunea 0.248, tu ai un GTX550, asta am avut si eu inainte si placa nu e compatibila cu versiunea de enb, in rest totul va merge fara probleme.
fakesmile Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 @, CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2Ghz GPU: Gigabyte Geforce GTX 960 G1 Gaming RAM: HyperX Fury Blue 8Gb ( 2x 4Gb) 1866MHz Mobo: AsRock Fatal1ty Z77 Professional-M PSU: Segotep SG500-A CPU : i3 4170 3.7 ghz GPU : Nvidia Geforce GTX 960 2 gb DDR5 Ram : 1 X 4 gb ram HyperX Savage Mobo : ASRock H81M-VG4 R2.0 PSU : nJoy 400WGX 400W PSU: nJoy 400WGX 400W La cate fps pot rula enb-ul acesta pe computerul meu ?
RemixX Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 CPU : i3 4170 3.7 ghz GPU : Nvidia Geforce GTX 960 2 gb DDR5 Ram : 1 X 4 gb ram HyperX Savage Mobo : ASRock H81M-VG4 R2.0 PSU : nJoy 400WGX 400W PSU: nJoy 400WGX 400W La cate fps pot rula enb-ul acesta pe computerul meu ? Va merge cu minim 50fps
florin112 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Salut! Am vreo sansa sa imi mearga aceste ENB? http://i.imgur.com/7ueF7nk.png Edited June 17, 2015 by king.SorYn.
V E R S A C E Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Frumoase moduri. P.S. Aia este cumva tinta mea ? Link la profil. :))
RemixX Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 @, Mersi, si da, este tinta ta :)) @, Nu cred ca e compatibila placa video cu ENB-ul.. @@Marley, Mersi
Eduard.Si Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Salut, îmi poți da efectele? Frumoase moduri, +1!
RemixX Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Cate FPS ai cu ENB-ul asta activat? Joc mereu cu el activat si am 80+
.Franklin Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Salut, in acest topic, dupa cum scrie si in titlu veti gasi modurile folosite de mine, in mare parte ele ajuta la imbunatatirea graficii, insa ai nevoie de un PC pe masura. Mai jos va voi pune un mic videoclip pentru prezentarea modurilor si link-uri de download. Vizionare placuta! Bravardo Buffalo ( LVPD Police Car Mod ): Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinilor de politie din LV. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Lykan Hypersport 2013 ( Infernus Mod ) Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinii Infernus. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Graffity Weapons Pack Link Detalii: Acest mod schimba aspectul armelor din joc. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor. Bullethole Mod Link Detalii: Cu acest mod, atunci cand tragi un glont intr-o masina/obiect sau orice altceva, se va face o gaura in acel obiect. HUD Link Detalii: Acest mod schimba iconitele din joc. ENB ( Graphics Mod + Timecyc ) Link Detalii: Acest mod schimba aproape in totalitate grafica jocului, adaugand si efecte noi, cum ar fi refecltii. SRT3 ( Textures Mod ) Link Detalii: Acest mod schimba in totalitate textura jocului, strazi, blocuri, vegetatie, tot. Roads Mod Link Detalii: Acest mod schimba textura strazilor, se instaleaza dupa SRT3, in caz ca textura strazilor de la SRT3 nu va place, puteti schimba separat strazile odata instalat SRT3. Cateva programe ajutatoare! Stream Memory Fix Link Detalii: Daca doriti sa instalati SRT3 si strazi sau alte moduri pentru texturi, acest program este foarte recomandat. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea FPS-urilor, acesta te fereste de FPS Drops si incarca mapa mult mai rapid, fara acesta, cu SRT3 mapa va disparea. Alci's Img Editor ( Recomandat! ) Link Detalii: Acesta este un img editor. Cu el poti baga modurile ce tin de gta3.img, sau alte fisiere cu extensia .img din San Andreas. Salut! Imi spui te rog unde se pune Stream Memory Fix? Sau cum sa il fac..
Reynu Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 C Joc mereu cu el activat si am 80+ Cum se instaleaza enb-ul ?
iTupeu Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Salut, in acest topic, dupa cum scrie si in titlu veti gasi modurile folosite de mine, in mare parte ele ajuta la imbunatatirea graficii, insa ai nevoie de un PC pe masura. Mai jos va voi pune un mic videoclip pentru prezentarea modurilor si link-uri de download. Vizionare placuta! Bravardo Buffalo ( LVPD Police Car Mod ): Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinilor de politie din LV. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Lykan Hypersport 2013 ( Infernus Mod ) Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinii Infernus. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Graffity Weapons Pack Link Detalii: Acest mod schimba aspectul armelor din joc. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor. Bullethole Mod Link Detalii: Cu acest mod, atunci cand tragi un glont intr-o masina/obiect sau orice altceva, se va face o gaura in acel obiect. HUD Link Detalii: Acest mod schimba iconitele din joc. ENB ( Graphics Mod + Timecyc ) Link Detalii: Acest mod schimba aproape in totalitate grafica jocului, adaugand si efecte noi, cum ar fi refecltii. SRT3 ( Textures Mod ) Link Detalii: Acest mod schimba in totalitate textura jocului, strazi, blocuri, vegetatie, tot. Roads Mod Link Detalii: Acest mod schimba textura strazilor, se instaleaza dupa SRT3, in caz ca textura strazilor de la SRT3 nu va place, puteti schimba separat strazile odata instalat SRT3. Cateva programe ajutatoare! Stream Memory Fix Link Detalii: Daca doriti sa instalati SRT3 si strazi sau alte moduri pentru texturi, acest program este foarte recomandat. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea FPS-urilor, acesta te fereste de FPS Drops si incarca mapa mult mai rapid, fara acesta, cu SRT3 mapa va disparea. Alci's Img Editor ( Recomandat! ) Link Detalii: Acesta este un img editor. Cu el poti baga modurile ce tin de gta3.img, sau alte fisiere cu extensia .img din San Andreas. Salut, programul la ala stream memory trebuie sa copiem si fisereul V1 sau doar V2 (test: 1/2)
GoddessHerra Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Salut, in acest topic, dupa cum scrie si in titlu veti gasi modurile folosite de mine, in mare parte ele ajuta la imbunatatirea graficii, insa ai nevoie de un PC pe masura. Mai jos va voi pune un mic videoclip pentru prezentarea modurilor si link-uri de download. Vizionare placuta! Bravardo Buffalo ( LVPD Police Car Mod ): Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinilor de politie din LV. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Lykan Hypersport 2013 ( Infernus Mod ) Link Detalii: Este un mod care schimba aspectul masinii Infernus. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor sau cu SAMI. Graffity Weapons Pack Link Detalii: Acest mod schimba aspectul armelor din joc. Se instaleaza cu ajutorul unui img editor. Bullethole Mod Link Detalii: Cu acest mod, atunci cand tragi un glont intr-o masina/obiect sau orice altceva, se va face o gaura in acel obiect. HUD Link Detalii: Acest mod schimba iconitele din joc. ENB ( Graphics Mod + Timecyc ) Link Detalii: Acest mod schimba aproape in totalitate grafica jocului, adaugand si efecte noi, cum ar fi refecltii. SRT3 ( Textures Mod ) Link Detalii: Acest mod schimba in totalitate textura jocului, strazi, blocuri, vegetatie, tot. Roads Mod Link Detalii: Acest mod schimba textura strazilor, se instaleaza dupa SRT3, in caz ca textura strazilor de la SRT3 nu va place, puteti schimba separat strazile odata instalat SRT3. Cateva programe ajutatoare! Stream Memory Fix Link Detalii: Daca doriti sa instalati SRT3 si strazi sau alte moduri pentru texturi, acest program este foarte recomandat. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea FPS-urilor, acesta te fereste de FPS Drops si incarca mapa mult mai rapid, fara acesta, cu SRT3 mapa va disparea. Alci's Img Editor ( Recomandat! ) Link Detalii: Acesta este un img editor. Cu el poti baga modurile ce tin de gta3.img, sau alte fisiere cu extensia .img din San Andreas. De ce când activez enb-u îmi dispare chat-ul şi maşinile.
Recommended Posts