Evander Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Nick: Split666 Continuarea: BULETIN METEO: -in ungaria-cer senin-in bulgaria cer noros -in romania este prea saracie ca sa isi permita vreme. Cand te pot gasi pe servar: Aluais Ce parere aveti despre event (obtionala): -
praFFz0R Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Nick:praFFz0R Continuarea: Ospatar fara carte , bogatas in alte parte. Cand te pot gasi pe servar: 15:00-22:00 Ce parere aveti despre event (obtionala):Foarte Tare eventu .
Endios Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Nick:praFFz0R Continuarea: Ospatar fara carte , bogatas in alte parte. Cand te pot gasi pe servar: 15:00-22:00 Ce parere aveti despre event (obtionala):Foarte Tare eventu . Imi pare rau..aca editie s-a terminat acum trebuie sa completezi: Editia 10 premiul 400k: Continuati ultima "-": BULETIN METEO: -in ungaria-cer senin -in bulgaria cer noros -in romania
Louder Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Nick: Louder Continuarea: BULETIN METEO: -in ungaria-cer senin-in bulgaria cer noros -in romania s-a furat cerul Cand te pot gasi pe servar: De dimineata pana seara :* Ce parere aveti despre event (obtionala): Sto
MateiSilviu97 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nick: MateiSilviu97 Continuare: In romania cer mancare Cand te pot gasi pe server: Cand vrei Ce parere ai despe event?: Lasate
Gabys Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nick: GabysContinuare: In romania se mananca p*zd**Cand te pot gasi pe server: Aproape oricandCe parere ai despe event?: Misto!
Endios Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Winner editia 10(ai al dispozitie 24h sa ma contactezi) Nick: MateiSilviu97Continuare: In romania cer mancareCand te pot gasi pe server: Cand vreiCe parere ai despe event?: Lasate /transfr Truckle /] /app.php]screenshot program windows Editia 11: Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai?Iubitul:Ce citesti iubita mea?Iubita:Ca vrei sa te.......Iubitul:.......
Evander Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nickname : Split666 Continuare: Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai? Iubitul:Ce citesti iubita mea?Iubita:Ca vrei sa te mariti cu mine. Iubitul: Ti se pare ma.La cum e maicata.. Cand te pot gasi pe server ? : ALUAIS Ce parere ai despre event : Neah.
Stefan Grauncioara Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nick:Mini72 Continuarea: O.Z.N-uri s-au mai vazut. Cand te pot gasi pe servar: 24/24 Ce parere aveti despre event (obtionala):
Endios Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Nick:Mini72 Continuarea: O.Z.N-uri s-au mai vazut. Cand te pot gasi pe servar: 24/24 Ce parere aveti despre event (obtionala): Check: Editia 11: Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai? Iubitul:Ce citesti iubita mea? Iubita:Ca vrei sa te....... Iubitul:.......
kZk. Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Nick: kZk. Continuarea: Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai? Iubitul:Ce citesti iubita mea?Iubita:Ca vrei sa te....... futiIubitul:.... Am facut-o cu vecina deja! Cand te pot gasi pe servar: Lasi pm pe forum si vedem. Ce parere aveti despre event (obtionala):Foarte tare!
Endios Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Dovada transfer -TB-Matei (MateiSilviu97/fanul meu nr.2) /] /app.php]screen shot windows 7
Endios Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Winner Editia 11 Nickname : Split666 Continuare: Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai? Iubitul:Ce citesti iubita mea? Iubita:Ca vrei sa te mariti cu mine. Iubitul: Ti se pare ma.La cum e maicata.. Cand te pot gasi pe server ? : ALUAIS Ce parere ai despre event : Neah. Chiar daca nimeni nu l-a completat corect(care era acesta): Iubita: Iubitule,stii ce citesc in ochii tai? Iubitul:Ce citesti iubita mea? Iubita:Ca vrei sa te mariti cu mine. Iubitul: Analfabeto! Editia 12 (premiu` 350k): Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!" Sotia raspunde: "Vorbesti tu sau berea din tine?" Barbatul:
Evander Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Nickname : Split666 Continuare: Un barbat statea pe veranda cu sotia sa.La un moment dat , spune : Te iubesc ! Sotia raspunde:"Vorbesti tu sau berea din tine ?"Barbatul:Vorbeste cheful de sex din mine. Cand te pot gasi pe server ? : ALUAIS Ce parere ai despre event : Neah.
Endios Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Winner Editia 12. SpLiT666 cautama in joc. Nickname : Split666 Continuare: Un barbat statea pe veranda cu sotia sa.La un moment dat , spune : Te iubesc ! Sotia raspunde:"Vorbesti tu sau berea din tine ?" Barbatul:Vorbeste cheful de sex din mine. Cand te pot gasi pe server ? : ALUAIS Ce parere ai despre event : Neah. Editia 13 (premiu 400k): Piturca: -Trage Mutule!! Mutu:
spike16 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nick:flash30 Continuarea:Nu mai trag ca m-am lasat Cand te pot gasi pe servar:Mereu Ce parere aveti despre event (obtionala):
clicknet Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nick:AK.CrIsTyNeL Continuarea: Piturca: -Trage Mutule!! Mutu:Trag dar nu mai iese..! Cand te pot gasi pe servar:Oricand Ce parere aveti despre event (obtionala):Destul de ok!
c@ta Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nick:c@ta Continuarea: Piturca: -Trage Mutule!! Mutu:Nu mai trag sa terminat punctul cu var de la 11 metri. Cand te pot gasi pe servar:Oricand Ce parere aveti despre event (obtionala):Destul de ok!
Evander Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nickname : Split666 Continuare: Piturca:Trage Mutule ! Mutu: Trag trag da daca ma prind astia ca-s dopat ? Cand te pot gasi pe server : Aluais Ce parere ai despre event ? : Se poate si mai bine =).
Endios Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Winner Editia 13. Nick:c@ta Continuarea: Piturca: -Trage Mutule!! Mutu:Nu mai trag sa terminat punctul cu var de la 11 metri. Cand te pot gasi pe servar:Oricand Ce parere aveti despre event (obtionala):Destul de ok! Editia 14(Premiu 400k) Raspundeti la intrebarea: - De ce a strigat Stefen cel Mare la batalia de la Vaslui "Inaintee"?
Evander Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Nick:Split666 Continuarea:Pentru ca era cu spatele la turci. Cand te pot gasi pe servar:Aluais Ce parere aveti despre event (obtionala):Eh...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.