Sound Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Felix,este super misto strandul si atmosfera de acolo pe timp de zi doar. Daca vrei sa petreci noaptea si esti o persoana nocturna baile felix nu te ajuta. Iei taxiu pana la Oradea,da-i 20-30 lei si te distrezi acceptabil. True story. Quote
N33dfor Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nu mai compara tu Geoagiu-bai cu Felix-bai. Felix este baza. Quote
Twig Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Am venit de la 2000 km distanta pentru a vedea Baile Felix. Recomand! Doar ca vara nu e bine! Deoarece apele sunt calde de peste 30+ si daca mai e si afara 30+ te faci grill. Eu am fost vara asta si afara nu era foarte cald. Ploua mai in toata ziua si erau cate 20-28 grade. Pe asa timp a fost bine. Vreau sa incerc sa ma duc si anul asta doar ca iarna. ;) Quote
GEODOX 47 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Baile Felix, e un strand foarte mare, o atmosfera placuta, recomand. Quote
Recommended Posts