Jump to content

Recommended Posts

Posted

Patru prieteni care au trecut prin toate impreuna fac un pact - sa-si piarda virginitatea pana la absolvirea liceului. Dar apoi descopera ca nu este chiar asa usor pe cat credeau ei ca este, pentru ca obstacole (amuzante) le tot apar in cale. Cea mai buna sansa pare sa fie chiar balul de absolvire, care se apropie cu pasi repezi. Cu cat se apropie mai mult ziua mult-asteptata, baietii se intreaba care va fi primul norocos. Dar fiecare are indoielile si retinerile lui. Aceasta minunata comedie din 1999 este destul de actuala si pentru tinerii din ziua de astazi. Patru tineri: Jim, Oz, Finch si Kevin incheie un pact prin care trebuie sa isi piarda virginitatea fiecare dintre ei pana la sfarsitul absolvirii liceului. Intr-o continuu cautare a persoanei potrivite, cei patru prieteni isi dau seama de niste lucruri mult mai importante, decat de a-si pierde virginitatea. Toti isi dau seama ca nu va fi asa de usor pe cat se pare, si unica sansa le ramane in seara Balului de Absolvire . Denumirea filmului va veni in urma unui incident petrecut cu Jim, care intrebandu-l pe unul din prieteni cum e sexul, acesta din urma ia raspunsul ca senzatia este aceea de a o face precum cu o placinta. Ajuns acasa, descopera la bucatarieo delicioasa placinta pregatita de mama lui si curiozitatea invinge!

1822.jpgAmerican_Pie_1230496922_1_1999.jpgamerican-reunion-jason-biggs-alyson-hann

• Upvote 1
Posted

Sunt mai multe serii din film. Nu le-am văzut pe toate, dar din ce am văzut pot spune că-i super tare :]

Posted

Cea mai frumoasa serie de comedie cu adolescenti, mi-au intrat la inima, toate filmele din serie mi-au placut enorm si la fiecare film au fost mai multe faze geniale care m-au facut sa rad cu lacrimi :)

Posted (edited)

Le-am vazut pe toate, cum a spus si NESTRO, o comedie exceptionala.

Edited by optical
post editat: Nu mai da quote la tot postu arata urat!
Posted

Cine are Digi film poate urmarii in seara asta placinta americana 1 de la ora 23:15. Maine este placinta americana 2 iar poimaine 3 !

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nu m-am uitat inca la ea dar am vazut ca doar raspunsul afirmative sunt si inseamna ca este un film bun, deci am sa-l vizionez cat de curand .

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp