Abelard Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Salut, Bugged! Astazi, la ora 15:05 am inceput un live. Pe la mijlocul live-ului, tot ecranul mi s-a facut alb, eu nu mai puteam sa misc cursorul de la mouse, sa tastez nimic. Cand tastam ceva, se auzea un fel de "ding". Avand laptop, nu am putut sa-l opresc fortat. Am incercat sa-i scot bateria, dar am un laptop Asus SonicMaster si bateria este sub tastatura, deci trebuia sa demontez laptop-ul. Dupa 15 minute, mi-a aparut pe ecran: "gta_sa.exe has stopped working". Acum, cand incerc sa ma reconectez pe server, iau crash mereu. Va rog, ajutati-ma! Mentionez ca am windows 8.1! Quote
Stefan Spantulescu Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Reinstaleaza gta si sampu sau i-al din alta locatie. Iar aia de la laptop o fi deoarece s-a incalzit. Quote
Azaow Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 reinstaleaza sa:mp si vezi ca poate sa supraincarcat bateria si deaia `ardea`, cat despre ecran nu stiu. Quote
George V Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 1) Reinstaleaza SA:MP 2) NICI O DATA nu mai scoate bateria cand este pc-ul on doar cand chiar s-a blocat dupa ce faci acestea: In caz ca ti se blocheaza sa:mp in ori ce fel, apesi pe CTRL+ALT+DELET si dai acolo la task manager si dupa sus la Processes si gasest gta_sa.exe si ii dai doar 1 singur click si dupa End Process :P Quote
B0GDY Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 reinstaleaza sa:mp si vezi ca poate sa supraincarcat bateria si deaia `ardea`, cat despre ecran nu stiu. Quote
DanielApostol Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 1) Reinstaleaza SA:MP 2) NICI O DATA nu mai scoate bateria cand este pc-ul on doar cand chiar s-a blocat dupa ce faci acestea: In caz ca ti se blocheaza sa:mp in ori ce fel, apesi pe CTRL+ALT+DELET si dai acolo la task manager si dupa sus la Processes si gasest gta_sa.exe si ii dai doar 1 singur click si dupa End Process :P Este extrem de buna idee lui wiCCy! De ce nu ai facut asta de la inceput? Quote
Massive Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Salut, Bugged! Astazi, la ora 15:05 am inceput un live. Pe la mijlocul live-ului, tot ecranul mi s-a facut alb, eu nu mai puteam sa misc cursorul de la mouse, sa tastez nimic. Cand tastam ceva, se auzea un fel de "ding". Avand laptop, nu am putut sa-l opresc fortat. Am incercat sa-i scot bateria, dar am un laptop Asus SonicMaster si bateria este sub tastatura, deci trebuia sa demontez laptop-ul. Dupa 15 minute, mi-a aparut pe ecran: "gta_sa.exe has stopped working". Acum, cand incerc sa ma reconectez pe server, iau crash mereu. Va rog, ajutati-ma! Mentionez ca am windows 8.1! Prima metoda: Clik dreapta pe iconita de la samp, du-te la proprietes, apoi la compatibiles si aici bifeaza "Run this program in compatibily mode for" Si dupa selecteaza Windows 98/me. Daca nu merge cu asta, iti recomand pe a doua. A doua metoda: Go to start menu. Right click on Computer-->Properties--> On the left side click on "Advanced System Settings" -->> Thenk click on Performance Settings --> Click on Data Execution Prevention tab --> Add samp.exe as exeption. Quote
Ted. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 E de la laptop , laptopul nu permite anumite jocuri si ti se blocheaza. Quote
Recommended Posts