PreDaToR Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) ☆★☆ Rank 1 ☆★☆ Primit automat la intrarea in Clan... ☆★☆ Rank 2 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ zile de la intrarea in Clan... ☆★☆ Rank 3 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ zile de la primirea rank-ului ☆2☆... ☆★☆ Rank 4 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ de zile de la primirea rank-ului ☆3☆... ☆★☆ Rank 5 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ zile de la primirea rank-ului ☆4☆... ☆★☆ Rank 6 ☆★☆ Doar co-liderul... ATENŢIE! * Rank-ul se primeste daca aveti un comportament cat de cat ok, nu faceti de ras clanul prin DM / DB si nu injurati / jigniti playerii. * Cei care fac DM / DB sau jignesc, vor primi [/uninvite]. * Modelul invitatiei : Salut, X, te invit in clanul King., poti face o aplicatie pe forum. Multa bafta! Cand un membru isi controleaza zilele si vede ca sunt necesare pentru a primi rank-up poate face o cerere aici. Model. Nickname : Rank-ul actual : Rank-ul dorit : Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : Alte detalii : Edit... cine face cerere de rank aiurea si nu are zilele necesare va primi C.W si va mai astepta 10 zile pentru rank.up Edited December 3, 2015 by King.William 1 Quote
NicolaiParaschiv Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nickname : King.JunioR Rank-ul actual : Detin Rank 3. Rank-ul dorit : As dori Rank 4. Zile in clan : Am la actual 31 de zile in clan. Alte detalii : Sper sa fiu inteles. Quote
PreDaToR Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Nickname : King.JunioR Rank-ul actual : Detin Rank 3. Rank-ul dorit : As dori Rank 4. Zile in clan : Am la actual 31 de zile in clan. Alte detalii : Sper sa fiu inteles. Ai primit Rank 4. Quote
Drei Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nickname : King.SnGe Rank-ul actual : 4 Rank-ul dorit : 5 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 40 Alte detalii : Gratzzie ;) Quote
PreDaToR Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Nickname : King.SnGe Rank-ul actual : 4 Rank-ul dorit : 5 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 40 Alte detalii : Gratzzie ;) Ai primit Rank 5. Quote
Daniel Mark A Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nickname : Takedown(.) Rank-ul actual : 2 Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 14 Alte detalii : :samp: Quote
Alin Pereu Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Nickname : Takedown(.) Rank-ul actual : 2 Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 14 Alte detalii : :samp: Nu primesti rank up,ai nevoie de zile necesare. Edited September 3, 2015 by Spaxxx Quote
xD.HeLioS Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nickname : King.Norby.[] Rank-ul actual :1. Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 10 Alte detalii :Nu am king la nume pe forum, deoarece nu pot schimba, nici poza de profil, sorry. Quote
Alin Pereu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nickname : King.Norby.[] Rank-ul actual :1. Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 10 Alte detalii :Nu am king la nume pe forum, deoarece nu pot schimba, nici poza de profil, sorry. Ai primit Rank 2. Quote
Topper Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 12 Alte detalii :Sper sa fiu inteles. Quote
Alin Pereu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 12 Alte detalii :Sper sa fiu inteles. Ai primit Rank 2. Quote
RobertoThr Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nickname : xSTRONNNGx Rank actual : 2 Rank dorit : 3 Zile in clan : 25 Alte detalii : I`m the big boss Quote
Alin Pereu Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nickname : xSTRONNNGx Rank actual : 2 Rank dorit : 3 Zile in clan : 25 Alte detalii : I`m the big boss Ai primit Rank 3. Quote
RobertoThr Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Am si eu o problema cu domnul KING.MARIUS Ma dat afara din clan pentru ca i-am spus " De ce ne-ai omorat "Stiam ca nu ne omoram intre membrii clanului.Si i-am spus ce sa cer de la un player de lvl 15Si ma dat afara si cand l-am intrebat motivul mi-a spus pentru ca isi permite ..Nu cred ca este corect Quote
Alin Pereu Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 (edited) Am si eu o problema cu domnul KING.MARIUS Ma dat afara din clan pentru ca i-am spus " De ce ne-ai omorat " Stiam ca nu ne omoram intre membrii clanului. Si i-am spus ce sa cer de la un player de lvl 15 Si ma dat afara si cand l-am intrebat motivul mi-a spus pentru ca isi permite .. Nu cred ca este corect O sa vorbim despre asta. Edited September 12, 2015 by Spaxxx Quote
Topper Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 4 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 19 days. Alte detalii : Multumesc! Quote
PreDaToR Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 4 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 19 days. Alte detalii : Multumesc! Ai primit Rank 2. Quote
Topper Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 days. Alte detalii : . Edited September 13, 2015 by Gaby Negruser Quote
Alin Pereu Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 days. Alte detalii : . Ai primit Rank 3. Edited September 13, 2015 by Spaxxx Quote
PreDaToR Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Ai primit Rank 3. Nu imi place ceea ce faceti.... ☆★☆ Rank 1 ☆★☆ Primit automat la intrarea in Clan... ☆★☆ Rank 2 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ zile de la intrarea in Clan... ☆★☆ Rank 3 ☆★☆ Primit la minim ☆15☆ zile de la primirea rank-ului ☆2☆... ☆★☆ Rank 4 ☆★☆ Primit la minim ☆20☆ de zile de la primirea rank-ului ☆3☆... ☆★☆ Rank 5 ☆★☆ Primit la minim ☆10☆ zile de la primirea rank-ului ☆4☆... ☆★☆ Rank 6 ☆★☆ Doar co-liderul... la cate zile in clan se da rank 3???? Quote
Alin Pereu Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ai primit Rank 2. Nickname : J0y[N]T. Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 days. Alte detalii : . Ai primit Rank 2. Quote
xD.HeLioS Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nickname : Norby[]. Rank-ul actual :2. Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 Alte detalii :Sles teg valore. Quote
Alin Pereu Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nickname : Norby[]. Rank-ul actual :2. Rank-ul dorit : 3 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 Alte detalii :Sles teg valore. Ai primit Rank 3. Quote
Rusu Drago Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nickname : JACKiE Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 Alte detalii : Sper ca cererea de rank-up sa fie acceptata! Quote
PreDaToR Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Nickname : JACKiE Rank-ul actual : 1 Rank-ul dorit : 2 Zile in clan ( Daca mintit aici si se afla veti primi CW / Rank-down ) : 20 Alte detalii : Sper ca cererea de rank-up sa fie acceptata! Trebuie sa faci cerere pe serverul red nu aici. ;) Quote
Recommended Posts