Jump to content

467 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      86
    • 14:00 - 16:00
      261
    • 15:00 - 17:00
      50
    • 20:00 - 22:00
      70

Recommended Posts

Posted
Vara trecuta playerii au votat ca intervalul in care se desfasoara war-urile vara sa fie modificat din 20:00-22:00 in 14:00-16:00.

Inainte de a modifica intervalul in care se vor desfasura war-urile, am decis sa facem un topic sa aflam parerea playerilor.

War-urile vor ramane tot o data la 2 zile.

Unii playeri si-ar dori ca war-urile sa tina 4 ore pe zi sau chiar mai mult, dar acest lucru ar duce la scaderea activitatii de la war-uri (daca ar fi cate 5 playeri prezenti la war-uri din fiecare mafie, nu ar fi foarte distractiv), scaderea de organizare din factiuni si prezenta scazuta a adminilor la war-uri. Nu toti liderii pot pierde 4 ore pe zi mergand la war-uri si apoi sa se ocupe si de celelalte lucruri ce tin de factiune. 2 ore / zi sunt de ajuns pentru war-uri. Sunt si alte lucruri de facut pe server.

Puteti vota in formularul de mai sus. Daca aveti ceva de adaugat, puteti posta in acest topic. 

Topicul va ramane deschis cateva zile.

• Upvote 4
Posted

Toata lumea de la 20:00 e plecată în oraș, dacă tu stai doar în casă nu e vina noastră.

Daca e pleacata in oras problema lor, eu vara ziua muncesc.

Nu-mi permit sa fiu on la 14:00.

Posted

Nu toti playerii de pe server sunt clasa a 8-a sa termine cursurile pe 15 iunie, mai sunt si playeri care sunt la liceu si mai au cursuri, eu zic ca de la 15:00 - 17:00 e foarte bine.

Posted (edited)

Daca e pleacata in oras problema lor, eu vara ziua muncesc.

Nu-mi permit sa fiu on la 14:00.

Pentru un jucător nu lasă el ora neschimbată.

Edited by Alliance Barcley
  • Upvote 2
Posted (edited)

Gg puneti war-urile cand liceeni sunt la practica, numai copii de 10-14 ani prind war-urile claros

Edited by AIMFreedom.
Posted

Eu zic 15:00-17:00. De ce ? Deoarce multi elevi de liceu nu au terminat inca practica ... 

Lidereeeee, dacă dai la liceu cu automecanică că la d-ăla normal nu treci clasa :-w

te rup neboonule.

Posted

Eu zic 15:00-17:00. De ce ? Deoarce multi elevi de liceu nu au terminat inca practica ... 

si pentru ca aveti voi practica noi trebuie sa jucam toata vara de la 15-17 nu?

Posted

Lidereeeee, dacă dai la liceu cu automecanică că la d-ăla normal nu treci clasa :-w

te rup neboonule.

Sunt la economic mancateasi talentu :* 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp