Jump to content

467 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      86
    • 14:00 - 16:00
      261
    • 15:00 - 17:00
      50
    • 20:00 - 22:00
      70

Recommended Posts

Posted

Am votat 14:00-16:00, pentru ca atunci stau acasa.

In jurul orelor 19:00-22-00 sunt la tenis cateodata si m-am saturat sa iau Fwarn-uri la mafii din cauza asta, da' nici nu las prietenii pentru war-urile de pe sa:mp, asa ca cel mai bine ar schimba ora war-urilor la una mai 'accesibila' vara asta.

Posted

Vara trecuta playerii au votat ca intervalul in care se desfasoara war-urile vara sa fie modificat din 20:00-22:00 in 14:00-16:00.

Inainte de a modifica intervalul in care se vor desfasura war-urile, am decis sa facem un topic sa aflam parerea playerilor.

War-urile vor ramane tot o data la 2 zile.

Unii playeri si-ar dori ca war-urile sa tina 4 ore pe zi sau chiar mai mult, dar acest lucru ar duce la scaderea activitatii de la war-uri (daca ar fi cate 5 playeri prezenti la war-uri din fiecare mafie, nu ar fi foarte distractiv), scaderea de organizare din factiuni si prezenta scazuta a adminilor la war-uri. Nu toti liderii pot pierde 4 ore pe zi mergand la war-uri si apoi sa se ocupe si de celelalte lucruri ce tin de factiune. 2 ore / zi sunt de ajuns pentru war-uri. Sunt si alte lucruri de facut pe server.

Puteti vota in formularul de mai sus. Daca aveti ceva de adaugat, puteti posta in acest topic. 

Topicul va ramane deschis cateva zile.

Shad0w am obs ca ai facut acest topic, puteai sa pui la alegere si aceasta optiune, eu am facuto ca sugestie atunci cand eram leader, dar acm ma gandesc ca nu numai pe mn ma ajuta si pe mai multi, sunt multi pustani care comenteaza total aiurea si ei nici nu is cu mafile + ca sunt paraleli cu viata, am obs un com unde cineva scria ca el de ora X are nush ce pt examen sau cv de genu, dar un copil paralel comenteaza ca pt el nu stabileste alta ora, dar daca gandea acel membru se putea referii la toti cei care au de dat examen sau bacu, permis de conducere. Si o sugestie pt genul aceata de persoane, mai taceti din gura ca si voi cand veti ajunge sa dati bacul, examenul saude permis si voi veti vrea sa fiti prezenti la war si sa fie alta ora sstabilita, si atunci va aparea un copil care iarasi va lasa un com de genu si dupa vei spune ca la asta ce ii trebe.

Si acuma sugestia mea pe care am puso, poate nu ai vazuto dar sper sa o citesti, pt mine numai inseamna momentan nmk, poate pt multi altii e ok.

"Sugestie: Propun ca pe timp de vara (vacanta de vara) sa fie warurile de la ora 16:00 la 18:00, nu de la 14:00 la 16:00.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, unii au practica pe timp de vara, eu pe timp de vara sunt la munca si lucru de la 08:00 pana la 14:00, sau altii au alta trb pe atunci. Daca ar fi de la 16 la 18 atunci afara este foarte cald si cam toti stau in casa. Pot iesii si copii pe afara de la ora 20:00 in colo ca cam asa ii la toti si pot sta si ei pana la 4-5 dimineata fara sa stea cu grija ca trb sa se trezeasca la ora 14 sa mearga la war.

Acuma daca apreciati aceasta sugestie dati un +1 pentru a fi pusa in practica, si il voi ruga si pe Shad0w si Tibi sa se uite la ea."

Posted

15:00 - 17:00

Nici prea de dimineata, nici prea tarziu.Un interval de timp accesibil pentru toata lumea dupa parerea mea.

Posted

Ar fi perfect intre orele 14-16 deoarece este cald afara, iar in acele ore toti sunt in case murind de cald :) un war ar racori pe multi !

Posted

S-a ales 14-16.... E ok dar cu evidentele la ora 13:00 nu prea... Era mai bine inainte. Waruri seara, cand vii de la scoala si evidentele cu o ora inainte... :D. Dar ne vom obisnui. 

Posted

14:00-16:00 s-ar putea sa fie o problema pentru playerii care au scoala dupa-amiaza si nu vor putea fi prezenti la war-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp