Jump to content

467 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      86
    • 14:00 - 16:00
      261
    • 15:00 - 17:00
      50
    • 20:00 - 22:00
      70

Recommended Posts

Posted

Gg puneti war-urile cand liceeni sunt la practica, numai copii de 10-14 ani prind war-urile claros

Posted

si pentru ca aveti voi practica noi trebuie sa jucam toata vara de la 15-17 nu?

De ce sa nu aleaga doar mafiile, adica playerii care sunt in mafii impreuna cu liderul ? De ce sa imi voteze soarta peste 4.000 - 5.000 de playerii ?

Posted

Am citit cateva din argumentele celor ce doresc ca war-urile sa se desfasoare in continuare seara. Daca voi sunteti atat de maturi incat sa lucrati ziua, de ce preferati sa ramaneti seara in casa jucandu-va samp, cand puteti pleca in oras cu prietena sau cu prietenii la o bere/suc?. Ok, sunteti doi trei care poate nu iesiti din casa seara pe motiv ca sunteti prea mici, veniti obositi de la lucru etc. Eu cel mai bine caracterizez vara ca o seara de iesit prin oras, un chef samd. Cea mai mare parte din playerii acestui server au varste cumprinse intre 15-17 ani, noi nu suntem ca voi sa stam seara jucandu-ne samp. Ganditi-va de doua ori la ce votati.

• Upvote 2
Posted

Eu am votat 15-17.

Uitati motivele:

-Vara, majoritatea se trezesc mai tarziu si nu pot ajunge la ora 13 la war-uri.

-Cand e canicula afara (14-16) suntem si noi la piscina/la strand.

-Dupa ce trece vara tot o sa ne plictisim de war-urile nocturne (20-22) pt. ca 9 luni din an avem doar war-uri seara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp