Jump to content

467 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      86
    • 14:00 - 16:00
      261
    • 15:00 - 17:00
      50
    • 20:00 - 22:00
      70

Recommended Posts

Posted (edited)

De la 14:00 - 16:00 e perfect, sunt war-uri atunci cand sunt 45 de grade, stai un suc rece, seara te duci afara, dar ce sa stie lumea...

Edited by AIM.HEiSENBERG
Posted

Ca in 2013, de la 13:00 pana la 15:00 si de la 20:00 pana la 22:00. Cine nu poate veni seara, se revnseaza ziua.

Posted

De la 14:00 la 16:00 e cel mai bine fiindca majoritatea playerilor ies pe la 7-8 afara si vin pe la 12-1 fiindca e vara si e mai racoare seara, in amiza mare e canicula si putini ies sa curga apele de pe ei cat merg pana la magazin.

• Upvote 2
Posted

14-16, e intervalul de ore in care merge un war, avand in vedere ca afara sunt 40+ grade!

Posted

cel mai bine e cum a fost si vara trecuta. 14:00-16:00

Seara toata lumea iese pe afara, o samanta, o cola, o distractie, nu sta in casa la war.

Ziua e cald, canicula, soarele e insuportabil, deci merge.

Posted

Vara trecuta playerii au votat ca intervalul in care se desfasoara war-urile vara sa fie modificat din 20:00-22:00 in 14:00-16:00.
Inainte de a modifica intervalul in care se vor desfasura war-urile, am decis sa facem un topic sa aflam parerea playerilor.
War-urile vor ramane tot o data la 2 zile.

Unii playeri si-ar dori ca war-urile sa tina 4 ore pe zi sau chiar mai mult, dar acest lucru ar duce la scaderea activitatii de la war-uri (daca ar fi cate 5 playeri prezenti la war-uri din fiecare mafie, nu ar fi foarte distractiv), scaderea de organizare din factiuni si prezenta scazuta a adminilor la war-uri. Nu toti liderii pot pierde 4 ore pe zi mergand la war-uri si apoi sa se ocupe si de celelalte lucruri ce tin de factiune. 2 ore / zi sunt de ajuns pentru war-uri. Sunt si alte lucruri de facut pe server.

Puteti vota in formularul de mai sus. Daca aveti ceva de adaugat, puteti posta in acest topic. 
Topicul va ramane deschis cateva zile.

Este destul de clar cum vor jucatorii sa se schimbe war-urile. Intrebarea este cand :-? 

Posted

Eu cred ca ar fii bine ori de la 20-22 sau de la 16-18.

eu zic mai bine să taci taximetristule.

stai tu în casă de la 8 până la 10 să joci la waruri ;)  [ între taxi ]

Posted

War-uri de la 14:00 la 16:00, zic ca e cel mai bine. :D Eu unul merg la piscina pe la 17:00-18:00, pentru ca e mai putina lume si pot sa-mi fac de cap. :D :D

Posted

Eu zic ca warurile sa se tinta intre 14:00 - 16:00 , seara de la 20:00 mai iesim la un suc ceva.. si nu e timp. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp