BestShot Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Codrinelul este sponsorizat de G2A. Cumparati jocuri pa Steam mai ieftine decat pa Steam. Quote
WhiteNigga Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Codrin, este mai apropiat de fani si cu un tip de amuzament diferit fata de zmenta, mult mai bun. Quote
Wenser Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016  niciodata n-am reusit sa ma uit la vreun videoclip facut de zmenta, se chinuie sa fie amuzant cu accentu ala naspa vorbeste de maturitate dar face misto de aia care posteaza statusuri cu greseli gramaticale, e penibil baiatu  Quote
mDo Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Codrinel-ul este sponsorizat de BUGGED cumparati puncte premium pe bugged mai ieftine de cat pe bugged. ar fi ceva )) ON: Codrin. Quote
deleted-inactive account Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 (edited) Sa-ti iau nepotii in p***, Colony. Edited August 3, 2016 by Kronick //warned Quote
Kreepy ImAGoodGuy Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Amandoi fac o treaba foarte buna, dar imi place mai mult Codrinel Quote
StyKI97 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Codrin Bradea! Pot spune si de ce: Â Deoarece este un om cu un simt al umorului dus la extrem, se auto-ironizeaza, nu se vede cineva ce stie ca nu poate ajunge! Un baiat de nota 10, am fost fata in fata cu el de multe ori si este acealasi "nesimtit haios" de fiecare data. #CodrinNEVERDIE Quote
Recommended Posts