Jump to content

Recommended Posts

Posted

Să ştii că mie chiar îmi pasă de topic-ul ăsta. :/

Prin topic-ul ăsta demonstrezi cat de obsedat eşti, good job.

• Upvote 1
Posted

Cea mai penibilă întrebare, şi vă văd peste câțiva ani : ,,Am jucat SA-MP şi a II-a zi aveam examen, am fost mafiot dar acum am cam belit-o.." asă că, lăsați şmecheriile şi puneți mâna pe învățat că pentru voi învățați, nu pentru profesori sau părinți.

Posted

Vreti sa pareti destepti,dar va inselati.Nu ati auzit de ironie?A fost gluma pur si simplu,sa vad ce zice lumea:))Oricum ma bucur ca,am atras atentia multora prin topicul meu :)).Am facut topicul "la misto" ca sa vad cati de pe Bugged sunt clasa a VIII -a si au examen,m-am asteptat si de la comentarii gen"pune mana si invata" bla bla bla,deia am facut topicul,pentru a creea un subiect de discutie. :D

Posted

@Iii clar ba, te vad la 21 de ani ca agati o fata si ii dai o replica de gen :

Buzele tale sunt ca carameaua.

Ochii tai sunt ca cafeaua.

Ca cand m-am dus pe SAMP nu mi s-a mai activat [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul .

CLAR BA! 

04ogEHN.gif

Posted

@Iii clar ba, te vad la 21 de ani ca agati o fata si ii dai o replica de gen :

Buzele tale sunt ca carameaua.(esti foarte amuzant)

Ochii tai sunt ca cafeaua.(esti foarte amuznat x2)

Ca cand m-am dus pe SAMP nu mi s-a mai activat [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul .(esti foarte amuznat x3)

Bravo!Te felicit pentru cacofoniile pe care le-ai facut cu scopul de a arata cum crezi tu ca vorbesc eu,dar,te inseli.

CLAR BA! 

04ogEHN.gif Sa-l pupi pe Guta.

Chiar te rog,ca vineri sa cauti pe net,daca pun cei de la EDU.ro rezultatele,sa vezi cat am luat si dupa sa te dai tu mare ca sti sa "creezi" niste cacofonii pentru a ma face pe mine sa pic de prost dar, stai linistit,nu ti-a iesit! Oricum,imi place de tine,ai simtul umoruliui,dar esti cam nesimtit,ceea ce in societate cam strica,dar ->  "Is your life" !

Posted (edited)

c***, si eu sunt a 8a si eu am dat examenele, dar in loc sa stau pe samp cu 1 zi inainte, am invatat ca sa nu iau 4 la mate in plm.

si ghici ce, la mate iau 8, pe cand tu la mate nici nota nu o afli ca stai sa faci ore jucate pe samp

Edited by Doof.
Posted

Daca vrei sa stii si nu prea conteaza,n-am mai intrat pe Sa:Mp de Duminica,am intrat aici de curiozitate sa vad cum mai merge "subiectul meu de discutie" :)) pe care l-am creeat si observ ca merge foarte bine.

P.S:Si eu tot in jur de 8 o sa iau la mate.