Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumoase, am avut modul #3 si #8.

#2 Il folosesc la robbery. E foarte practic. #3 imi place ca aspect foarte mult

Posted

SI eu il folosesc pe favoritul tau :D gg .

:D Ma bucur. Mersi

felicitari pentru munca depusa, chiar sunt frumusele

dupa parerea mea al 5 lea Inf. e cel mai tare, ca restul le-am mai avut.

Multumesc. Dupa parerea mea, fiecare are ceva special :)) Eu nu stiu pe care si cum sa il folosesc :))) 

• Upvote 1
Posted

imi place atunci cand downloadezi un mod ai pozele si in arhiva !! tare 

Multumesc pentru vot. Da, pun pozele ca sa se vada exact ce mod este. Niciodata nu se stie cum pot incurca link-urile si apoi imi aud vorbe :)) E mai sanatos asa :)) :D

Posted

Frumoase, macar tu ai intrat in joc cu fiecare sa faci poze, unii le-ar fii copiat =)).

Mersi.

Cum puteam sa stiu ca modurile merg? S-a intamplat sa iau un mod de masina sa sa imi dea crash dupa injectare sau sa imi apara modul aiurea. 

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Mane nu ai putea reinoi linkurile ? al 3 lea si ala care ziceai ca e preferatul tau ? ca numai merg :( ... 

Foarte vechi topicul. Incerc sa le caut din nou.  Pane o sa gasesc modurile (probabil le am in pc-ul vechi, care trebuie sa-l caut) Poti incerca asta: 

• Upvote 1
Posted

Foarte vechi topicul. Incerc sa le caut din nou.  Pane o sa gasesc modurile (probabil le am in pc-ul vechi, care trebuie sa-l caut) Poti incerca asta: 

Caut ceva pe care sa se vada textul VIP pe Infernus .. si de asta .. 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp