Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Astazi am sa va prezint un mod destul de folositor, pentru a avea mai multe FPS-uri. Probabil ca multi dintre voi il stiti de pe versiunile mai vechi de SA:MP. Acesta se numeste FPS-Limit. Am cautat mult timp, dar l-am gasit si m-am gandit sa vi-l dau si voua.

Link de download: http://www.filedropper.com/showdownload.php/girlsharerocrashes-v24_1

Tutorial de instalare: Acesta este foarte simplu de instalat, deoarece are auto-install.

Modul NU este facut de mine, eu doar l-am gasit.

Daca v-a placut acest mod, nu ezitati sa apasati butonul rep_up.png .

Edited by Karma.
  • Upvote 1
Posted

Multumim de postare , dar totusi in ultima saptaman si in general a fost postat de N ori , mai lasati-o balta , stiu si eu ca nu mai aveti ce posta ce doriti +1 dar pana in limita bunului simt..

Posted (edited)

Multumim de postare , dar totusi in ultima saptaman si in general a fost postat de N ori , mai lasati-o balta , stiu si eu ca nu mai aveti ce posta ce doriti +1 dar pana in limita bunului simt..

Am vazut ce a fost postat, dar al meu nu este ca al lor, de asta l-am si postat. Nu a mai fost postat acesta si mie, personal, imi merge perfect. Nu am facut-o numai pentru +1, ci si sa ii ajut pe ceilalti care au FPS-uri scazute.

Edited by Karma.
  • 6 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp