ADRiAN.BELEAUA - retired Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Salut! Astazi am sa va prezint un mod destul de folositor, pentru a avea mai multe FPS-uri. Probabil ca multi dintre voi il stiti de pe versiunile mai vechi de SA:MP. Acesta se numeste FPS-Limit. Am cautat mult timp, dar l-am gasit si m-am gandit sa vi-l dau si voua. Link de download: http://www.filedropper.com/showdownload.php/girlsharerocrashes-v24_1 Tutorial de instalare: Acesta este foarte simplu de instalat, deoarece are auto-install. Modul NU este facut de mine, eu doar l-am gasit. Daca v-a placut acest mod, nu ezitati sa apasati butonul . Edited June 20, 2015 by Karma. 1
AlleNBAWS Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Multumim de postare , dar totusi in ultima saptaman si in general a fost postat de N ori , mai lasati-o balta , stiu si eu ca nu mai aveti ce posta ce doriti +1 dar pana in limita bunului simt..
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 (edited) Multumim de postare , dar totusi in ultima saptaman si in general a fost postat de N ori , mai lasati-o balta , stiu si eu ca nu mai aveti ce posta ce doriti +1 dar pana in limita bunului simt.. Am vazut ce a fost postat, dar al meu nu este ca al lor, de asta l-am si postat. Nu a mai fost postat acesta si mie, personal, imi merge perfect. Nu am facut-o numai pentru +1, ci si sa ii ajut pe ceilalti care au FPS-uri scazute. Edited June 20, 2015 by Karma.
GeoAK Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ce pot sa zic, crashes a? Parca asta nu avea si fast-connect? :wub:
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Nu il mai folosesc. Nu stiu sigur daca e legal pt mafii.
Recommended Posts