Jump to content

View leaders.

Jmeq

Recommended Posts

Posted

Ma, am si eu o nelamurire ! Ce naiba vreti ma sa ma acceptati si pe mine intr-o factiune, ce naiba, am ghinios scris in frunte ? Vreau doar sa intru intr-o factiune si sa-mi fac treaba, daca iau  warn pentru acest topic asta e, dar ce vreti de la mine ? Eu m-am apucat serios facand level 15 pentru a intra in ceva, si voi imi inchideti toate usile.. eu chiar am ghinionul scris in frunte?  

http://i.imgur.com/9IiEr84.png

http://i.imgur.com/EqBqhb5.png

http://i.imgur.com/MjebjFN.png

Posted

Nu e panică. Şi eu m-am chinuit mult până am intrat în prima facţiune.

Încearcă să faci o aplicaţie foarte complexă şi corect scrisă din punct de vedere gramatical.

Dacă iei reject, continuă să aplici la acea facţiune. Atunci liderul va vedea că îţi doreşti foarte mult să fii membrul lui.

La un moment dat, vei fi şi tu acceptat. Crede-mă!

Posted

La inceput e destul de greu sa intrii in prima factiune.

Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara.

Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.

Posted

Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara.

Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.

Posted

Posted

Posted

Cam rar sa iti incepi fh-ul cu Police Departament sau NG/FBI si imposibil fara fh sa te accepte in Hitman Agency. Incearca School Instructors, Taxi, Paramedic Departament sau News Reporters pentru inceput.

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp