Jmeq Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ma, am si eu o nelamurire ! Ce naiba vreti ma sa ma acceptati si pe mine intr-o factiune, ce naiba, am ghinios scris in frunte ? Vreau doar sa intru intr-o factiune si sa-mi fac treaba, daca iau warn pentru acest topic asta e, dar ce vreti de la mine ? Eu m-am apucat serios facand level 15 pentru a intra in ceva, si voi imi inchideti toate usile.. eu chiar am ghinionul scris in frunte? http://i.imgur.com/9IiEr84.png http://i.imgur.com/EqBqhb5.png http://i.imgur.com/MjebjFN.png
Alekz Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nu e panică. Şi eu m-am chinuit mult până am intrat în prima facţiune. Încearcă să faci o aplicaţie foarte complexă şi corect scrisă din punct de vedere gramatical. Dacă iei reject, continuă să aplici la acea facţiune. Atunci liderul va vedea că îţi doreşti foarte mult să fii membrul lui. La un moment dat, vei fi şi tu acceptat. Crede-mă!
iKevin Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 La inceput e destul de greu sa intrii in prima factiune. Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara. Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.
Makaveli[] Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 La inceput e destul de greu sa intrii in prima factiune. Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara. Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.
George4994 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 La inceput e destul de greu sa intrii in prima factiune. Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara. Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.
RemixX Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 La inceput asa e, la inceput, poti sa zici ca baga la nimereala sau pe pile.
Th3Boss Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 La inceput e destul de greu sa intrii in prima factiune. Incearca sa intrii mai intai in factiunile pasnice si cum a zis Alex fa o aplicatie cat mai complexa si mai clara. Nu e capat de lume,daca tu aplici odata si primesti reject,aplici si a doua oara si iar primesti reject,crede-ma ca lider-ul o sa vada ca iti doresti cu adevarat sa intrii in acea factiune si iti va da aceasta sansa.
peterseN Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Din ce am observat, trebuie sa ai pile.. sau sa te demarci.
xPro. Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Cam rar sa iti incepi fh-ul cu Police Departament sau NG/FBI si imposibil fara fh sa te accepte in Hitman Agency. Incearca School Instructors, Taxi, Paramedic Departament sau News Reporters pentru inceput.
qDany Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 La inceput este destul de greu dar daca intri si faci un rank mare iti garantez ca o sa fii acceptat mai mereu.
TysoNN RETIRED Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p>
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.