Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

=)))))))))))))))))) Gata ma, toti va filmati cand faceti duele.. Vai de capu vostru .

Vai de capu meu da,poti pleca anonimule daca nu-ti convine S@LP@.

PS: Banat de: Tibi pe data de 2015-06-13 18:11:23, motivul banului: cheats (no-recoil).

Banul expira pe data de 11 Sep 2015, 18:11. =)))))) Ti-a placut codu nu,

Edited by Domynic_Toretto.
Posted

:)) Te tin in 3/3 fara aimbot sclavule.

Am vrut doar sa banez contul.

Vai de capu tau pui

Posted

Man n-an nimic cu nimeni dar dai slabutz... macar descarca aimbot si nu te mai filma.. Eu n-am pc bun sa filmez.. dar cine are pc bun n-are talent.

Man n-an nimic cu nimeni dar dai slabutz... macar descarca aimbot si nu te mai filma.. Eu n-am pc bun sa filmez.. dar cine are pc bun n-are talent.

Posted

In clipu asta dau slabut da,ca in primele 2 m-au deranjat niste...sa nu mai zic.Dupa 2 filmari ratate tu mai ai pofta sa mai faci ? acolo am dat mai bine.Nu va mai laudati toti buni,cu aimu toti va laudati.Macar taceti drq.

Posted

In clipu asta dau slabut da,ca in primele 2 m-au deranjat niste...sa nu mai zic.Dupa 2 filmari ratate tu mai ai pofta sa mai faci ? acolo am dat mai bine.Nu va mai laudati toti buni,cu aimu toti va laudati.Macar taceti drq.

Ok, du-te '' culca-te ''.

Posted

@Toreto, am vazut ca ai sters videoclipul si m-am gandit sa-ti transmit urmatorul mesaj. Nu trebuie sa-ti fie rusine de prestatia ta, aceasta se poate imbunatati cu munca si seriozitate, iar tu, poti sa te antrezi umpic si dupa sa postezi alt videoclip, in care arati cat de mult poti evolua. O zi buna.

Posted

SCOS,Prea multi ratati pe comunitate.Voi astia buni p... mele.

Mai exact, unde în Severin locuiești?

Posted (edited)

@Toreto, am vazut ca ai sters videoclipul si m-am gandit sa-ti transmit urmatorul mesaj. Nu trebuie sa-ti fie rusine de prestatia ta, aceasta se poate imbunatati cu munca si seriozitate, iar tu, poti sa te antrezi umpic si dupa sa postezi alt videoclip, in care arati cat de mult poti evolua. O zi buna.

Mane stai lin ca nu imi este rusine,dar nu imi plac noobi,dau bine.Ma antrenez cu capone si root.

jud MH pe langa generala 6 Edited by Domynic_Toretto.
Posted

Mane stai lin ca nu imi este rusine,dar nu imi plac noobi,dau bine.Ma antrenez cu capone si root.

jud MH pe langa generala 6

Perfect, exact in cartierul Kileseff, nu?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp