Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, textu il am si eu, nu ti-l zic, ahahahahahah, sunt malefik.

....

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, textu il am si eu, nu ti-l zic, ahahahahahah, sunt malefik.

wa, îț știi sau nu? Chiar vreau să-l am și eu. :))

bun, deci font-ul acolo în samp.cfg cum scriu? Bellerose la fel ca aici sau? 

Incearca Circle Bold.

nu merge Circle Bold....

Posted

Nu se fac aici cererile. .t/c.

taci mă, dacă omu' are nevoie de un mod, lasă-l dude. te bagi tu ca musca-n lapte.

Posted

taci mă, dacă omu' are nevoie de un mod, lasă-l dude. te bagi tu ca musca-n lapte.

Ca musca in lapte te bagi tu, prietene. El are regim special fata de ceilalti?

Posted

@_Seth_, nu cred că te-am deranjat cu nimic pe tine, am vrut doar să caut un mod, l-am găsit, baftă ai grijă să nu te mai bagi tu repede, vorba lui Dan, ca musca-n lapte.

Posted

Nu ti-l dau :>

Alex, daca nu-l dai ce dracu mai postezi aiurea.. Doamne, despre fintele astea vorbeam eu.

ON - Soldado, daca vrei font-ul trimite-i un pm pe forum sau in joc la Eduard[].

Posted

Alex, daca nu-l dai ce dracu mai postezi aiurea.. Doamne, despre fintele astea vorbeam eu.

ON - Soldado, daca vrei font-ul trimite-i un pm pe forum sau in joc la Eduard[].

Am rezolvat, i-am trimis PM si mi la dat.

Posted

Am rezolvat, i-am trimis PM si mi la dat.

Ok, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp