AssasinXP Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Dă-mi și mie skinul, armele și ținta te rog <3. Ai +1. Vreau modul de rifle, adica arma rifle, +1. RIFA DOMINA, SAL00TH1CK Tinta: http://forum.bugged.ro/topic/127802-tinta-lui-m9ass/?hl=%2Btinta+%2Bm9ass Rifle: http://www73.zippyshare.com/v/bCs8uk2I/file.html
KozlovZEw Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 http://bluepanel.bugged.ro/profile/AssasinXP, aproape ca dai bine.
CloseTM Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 (edited) Gg, dai bine si joci si-n 70-80 fps cand filmezi, la war .. fara gta3img low graphic. EDIT: Gg pt best. Edited June 27, 2015 by CloseTM
KozlovZEw Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Cat de jalnic sa fii sa te filmezi cu no-recoil? :-? :-?
FrEeRuNiNnG Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Subiectul video-ului: Un mic video la war dintre The Rifa si Aztecas O scurta prezentare: Nu e nevoie. Link catre filmulet: /edit. Scor final: http://imgur.com/H4jvPyU Si cum e stai pe bara banat? VACanta.
AssasinXP Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Cat de jalnic sa fii sa te filmezi cu no-recoil? :-? :-? No-recoil? Uita-te nabule. Iti dadeam 10/10 la toata mafia. Jet cu 0 turfuri ale tale cu tot cu codati. Si cum e stai pe bara banat? VACanta. Sa-ti zic ceva mane, pt. tine si toti dusmani. Ban am vrut sa iau ca sa am un motiv sa ma las. Oricum, dupa ce expira, intru sa dau averea si banez contul definitiv.
KozlovZEw Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 No-recoil? Uita-te nabule. Iti dadeam 10/10 la toata mafia. Jet cu 0 turfuri ale tale cu tot cu codati. Sa-ti zic ceva mane, pt. tine si toti dusmani. Ban am vrut sa iau ca sa am un motiv sa ma las. Oricum, dupa ce expira, intru sa dau averea si banez contul definitiv. esti pamant de flori, lesinatulee :D :P , peste noapte ai inceput si tu sa dai bine
MORGAN Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 esti pamant de flori, lesinatulee :D :P , peste noapte ai inceput si tu sa dai bine Suferi si esti lider? Nu te vezi ca iti face FreeRunning treaba? Daca nu era el si inca cativa nu faceati nici macar un kill la war.
KozlovZEw Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) Suferi si esti lider? Nu te vezi ca iti face FreeRunning treaba? Daca nu era el si inca cativa nu faceati nici macar un kill la war. Hoo raule, si tu esti magician? Pune materiale acolo si taci. Si ce daca sunt lider? Daca sunt lider nu mai am dreptul la libera exprimare? :))) Edited June 28, 2015 by KozlovZEW
MORGAN Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Hoo raule, si tu esti magician? Pune materiale acolo si taci. Si ce daca sunt lider? Daca sunt lider nu mai am dreptul la libera exprimare? :))) Lider care sufera, ceva nou, vezi, incearca in continuare poate reusesti sa iei un turf pana la 60 days.
KozlovZEw Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Lider care sufera, ceva nou, vezi, incearca in continuare poate reusesti sa iei un turf pana la 60 days. suferiti de smecherie pe un sv/forum/panel :))) tu si multi altii. Recomand o plimbare in aer liber de lunga durata.
MORGAN Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 suferiti de smecherie pe un sv/forum/panel :))) tu si multi altii. Recomand o plimbare in aer liber de lunga durata. Te uiti la tine inainte sa zici de altii? Nu cred, T/C si iesi afara.
AssasinXP Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 esti pamant de flori, lesinatulee :D :P , peste noapte ai inceput si tu sa dai bine Mars ma jegos prost, codatii tai. Si daca tot ma faci codat. S0u[NN]DkiLLeR[] was uninvited by Joseph[] from faction Grove Street (rank 1) after 6 days, with FP. Reason: Banned Asa ca jet.
KozlovZEw Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Mars ma jegos prost, codatii tai. Si daca tot ma faci codat. S0u[NN]DkiLLeR[] was uninvited by Joseph[] from faction Grove Street (rank 1) after 6 days, with FP. Reason: Banned Asa ca jet. Daca am fost scos cu motivul "banned", nu inseamna neaparat ca am avut cheats, asta dovedeste lipsa de gandire din partea ta si ca esti un incuiat la minte. Sa nu mai zic ca injuri si jignesti ca un ultim incult, ceea ce esti. Edited June 29, 2015 by KozlovZEW
Recommended Posts