Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gg, dai bine si joci si-n 70-80 fps cand filmezi, la war .. fara gta3img low graphic. 

EDIT: Gg pt best.

Edited by CloseTM
Posted

Cat de jalnic sa fii sa te filmezi cu no-recoil? :-? :-?

No-recoil? Uita-te nabule. Iti dadeam 10/10 la toata mafia. Jet cu 0 turfuri ale tale cu tot cu codati.

Si cum e stai pe bara banat? VACanta.

Sa-ti zic ceva mane, pt. tine si toti dusmani. Ban am vrut sa iau ca sa am un motiv sa ma las. Oricum, dupa ce expira, intru sa dau averea si banez contul definitiv.

Posted

No-recoil? Uita-te nabule. Iti dadeam 10/10 la toata mafia. Jet cu 0 turfuri ale tale cu tot cu codati.

Sa-ti zic ceva mane, pt. tine si toti dusmani. Ban am vrut sa iau ca sa am un motiv sa ma las. Oricum, dupa ce expira, intru sa dau averea si banez contul definitiv.

esti pamant de flori, lesinatulee :D  :P , peste noapte ai inceput si tu sa dai bine

Posted

esti pamant de flori, lesinatulee :D  :P , peste noapte ai inceput si tu sa dai bine

Suferi si esti lider?

Nu te vezi ca iti face FreeRunning treaba? Daca nu era el si inca cativa nu faceati nici macar un kill la war.

Posted (edited)

Suferi si esti lider?

Nu te vezi ca iti face FreeRunning treaba? Daca nu era el si inca cativa nu faceati nici macar un kill la war.

Hoo raule, si tu esti magician? Pune materiale acolo si taci. Si ce daca sunt lider? Daca sunt lider nu mai am dreptul la libera exprimare? :)))

Edited by KozlovZEW
Posted

Hoo raule, si tu esti magician? Pune materiale acolo si taci. Si ce daca sunt lider? Daca sunt lider nu mai am dreptul la libera exprimare? :)))

Lider care sufera, ceva nou, vezi, incearca in continuare poate reusesti sa iei un turf pana la 60 days.

Posted

Lider care sufera, ceva nou, vezi, incearca in continuare poate reusesti sa iei un turf pana la 60 days.

suferiti de smecherie pe un sv/forum/panel :))) tu si multi altii. Recomand o plimbare in aer liber de lunga durata.

Posted

suferiti de smecherie pe un sv/forum/panel :))) tu si multi altii. Recomand o plimbare in aer liber de lunga durata.

Te uiti la tine inainte sa zici de altii? Nu cred, T/C si iesi afara.

Posted

Mars ma jegos prost, codatii tai. Si daca tot ma faci codat. S0u[NN]DkiLLeR[] was uninvited by Joseph[] from faction Grove Street (rank 1) after 6 days, with FP. Reason: Banned

Asa ca jet.

Posted (edited)

Mars ma jegos prost, codatii tai. Si daca tot ma faci codat. S0u[NN]DkiLLeR[] was uninvited by Joseph[] from faction Grove Street (rank 1) after 6 days, with FP. Reason: Banned

Asa ca jet.

Daca am fost scos cu motivul "banned", nu inseamna neaparat ca am avut cheats, asta dovedeste lipsa de gandire din partea ta si ca esti un incuiat la minte. Sa nu mai zic ca injuri si jignesti ca un ultim incult, ceea ce esti.

Edited by KozlovZEW
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp