Bodo. Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) Nickname: Cronos Serverul pe care ai jucat?: ** red ** De ce ai ales sa te retragi?: Pentru inceput, ma retrag deoarece numai am timp sa ma joc, nu ma pot imparti in 3 locuri. In al doilea rand, numai ma tenteaza sa ma joc acest joc, adica totusi mi se pare plictisitor, pentru uni care doar acuma au aflat de "Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer" li se pare "wow", mie numai mi se pare aceasi chestie dupa 6 ani. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, nu as mai vrea sa ma intorc. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe niciun alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, nu prea as putea sa ii enumar aici. Voi spune doar cativa dintre ei: Chad, Mont3Kill2, G30, Teo, DaLy, SunDe, Krypto, KoNi, K1ng, Delliks, Allis, Cristi_Oprea, Vick[], Deagle, acestia au fost doar "cativa" din toata lista mea de prietenii. Imi pare rau daca am uitat de cineva anume mai special. Ai altceva de adaugat?: Nu, deja imi dau lacrimile. Edited June 25, 2015 by Cronos 4 Quote
bLindatu.. Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nickname: Cronos Serverul pe care ai jucat?: ** red ** De ce ai ales sa te retragi?: Pentru inceput, ma retrag deoarece numai am timp sa ma joc, nu ma pot imparti in 3 locuri. In al doilea rand, numai ma tenteaza sa ma joc acest joc, adica totusi mi se pare plictisitor, pentru uni care doar acuma au aflat de "Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer" li se pare "wow", mie numai mi se pare aceasi chestie dupa 6 ani. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, nu as mai vrea sa ma intorc. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe niciun alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, nu prea as putea sa ii enumar aici. Voi spune doar cativa dintre ei: Chad, Mont3Kill2, G30, Teo, DaLy, SunDe, Krypto, KoNi, K1ng, Delliks, Allis, Cristi_Oprea, Vick[], acestia au fost doar "cativa" din toata lista mea de prietenii. Imi pare rau daca am uitat de cineva anume mai special. Ai altceva de adaugat?: Nu, deja imi dau lacrimile. Bafta cronose, si multumesc ca tot timpu mi-ai dat sanse in NR. Te saluta Ombladon[]. Quote
G30. Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) Nickname: Cronos Serverul pe care ai jucat?: ** red ** De ce ai ales sa te retragi?: Pentru inceput, ma retrag deoarece numai am timp sa ma joc, nu ma pot imparti in 3 locuri. In al doilea rand, numai ma tenteaza sa ma joc acest joc, adica totusi mi se pare plictisitor, pentru uni care doar acuma au aflat de "Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer" li se pare "wow", mie numai mi se pare aceasi chestie dupa 6 ani. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, nu as mai vrea sa ma intorc. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe niciun alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, nu prea as putea sa ii enumar aici. Voi spune doar cativa dintre ei: Chad, Mont3Kill2, G30, Teo, DaLy, SunDe, Krypto, KoNi, K1ng, Delliks, Allis, Cristi_Oprea, Vick[], Deagle, acestia au fost doar "cativa" din toata lista mea de prietenii. Imi pare rau daca am uitat de cineva anume mai special. Ai altceva de adaugat?: Nu, deja imi dau lacrimile. Bafta man, succes pe viitor! Imi pare rau ca au fost momente in care te-am dezamagit dar nu a fost asa..,eu in tot acest timp ti-am fost mereu alaturi si am incerat sa te ajut... Meritai mult mai multe lucruri decat ai avut....multumesc pentru toate faptele bune pe care mi le-ai facut. :) Toate cele bune Darius. Respect Cronos! Edited June 25, 2015 by G30. Quote
KillerBossx Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nickname: Cronos Serverul pe care ai jucat?: ** red ** De ce ai ales sa te retragi?: Pentru inceput, ma retrag deoarece numai am timp sa ma joc, nu ma pot imparti in 3 locuri. In al doilea rand, numai ma tenteaza sa ma joc acest joc, adica totusi mi se pare plictisitor, pentru uni care doar acuma au aflat de "Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer" li se pare "wow", mie numai mi se pare aceasi chestie dupa 6 ani. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, nu as mai vrea sa ma intorc. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe niciun alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, nu prea as putea sa ii enumar aici. Voi spune doar cativa dintre ei: Chad, Mont3Kill2, G30, Teo, DaLy, SunDe, Krypto, KoNi, K1ng, Delliks, Allis, Cristi_Oprea, Vick[], Deagle, acestia au fost doar "cativa" din toata lista mea de prietenii. Imi pare rau daca am uitat de cineva anume mai special. Ai altceva de adaugat?: Nu, deja imi dau lacrimile. Bafta Cronos! Chiar daca nu am putut sa te cunosc foarte bine, eu tot te consideram prieten. Stiu ca cateodata te-am dezamagit, dar tu tot ai ramas prietenul meu. Bafta in continuare si niciodata sa nu uiti de oamenii care te-au ajutat sa cresti, sau cei care ti-au fost mana dreapta in orice. Quote
Andrei_Etnies Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Bafta multa Cronos, mult succes in viata reala :D. Pace. Quote
Kosmos Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Bafta Cronos. Succes in real life. Poate te intorci candva.. Quote
Allin Allin Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) Te cunosc inca de cand ai fost rank 6 in News Reporters, si in tot acest timp am realizat ca esti un om si un prieten foarte bun. Iti urez mult succes in viata reala si sa ai grija de tine. Poate te vei intoarce candva la noi, la ''familia News Reporters''. Respect. Edited June 25, 2015 by .Alin Quote
Alex.Vdk Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Baftă frate , nu prea mi-ai răspuns tu la " salut " dar tot te consider o persoană ok , succes . Quote
George V Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 B@fta m3n. daka mai vii pe red no mars sms me :p te pupa mama. Quote
AnaelAndru Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO se retrage cronosssssssssssssss :((((((((((((((((. Vorbim nub. Prea bun lider, prieten. Sper sa te intorci :D. daca te intorci pm me intru cu tine naab. Quote
Deagle.Oficial Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nickname: Cronos Serverul pe care ai jucat?: ** red ** De ce ai ales sa te retragi?: Pentru inceput, ma retrag deoarece numai am timp sa ma joc, nu ma pot imparti in 3 locuri. In al doilea rand, numai ma tenteaza sa ma joc acest joc, adica totusi mi se pare plictisitor, pentru uni care doar acuma au aflat de "Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer" li se pare "wow", mie numai mi se pare aceasi chestie dupa 6 ani. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, nu as mai vrea sa ma intorc. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe niciun alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Au fost foarte multi, nu prea as putea sa ii enumar aici. Voi spune doar cativa dintre ei: Chad, Mont3Kill2, G30, Teo, DaLy, SunDe, Krypto, KoNi, K1ng, Delliks, Allis, Cristi_Oprea, Vick[], Deagle, acestia au fost doar "cativa" din toata lista mea de prietenii. Imi pare rau daca am uitat de cineva anume mai special. Ai altceva de adaugat?: Nu, deja imi dau lacrimile. Cu bine fratele meu reporter. Nu uita Cuvant, cuvant. :)) Quote
Bodo. Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Cu bine fratele meu reporter. Nu uita Cuvant, cuvant. :)) De fapt, bro`. Logic se scrie "cuvant, cuvant" si "cuvant. Cuvant". :* Quote
Deagle.Oficial Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Eu am scris gen o propozitie ma. D-aia am inceput cu litera mare. Si vezi ca ai uitat sa scrii Deagle a.k.a Alexandru666 Quote
flapp Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Succes in RL! Sa iti atingi tot ce ti-ai propus. In rest, nu mai am nimic de comentat, om de nota 10, fara arogante si fite de lider, no comment! Quote
Smell Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) Numai bine Cronos, un om cu adearat special, un om de treaba care m-a facut sa rad de multe ori. Succes si numai bine in viata reala, sa obtii tot ce iti doresti! Edited June 26, 2015 by Smell Quote
NewBie. Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 bafta multă Cronos, erai unul dintre cei mai de treabă lideri, succes. Quote
Recommended Posts