Divaio Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Sper sa reintroduci platile prin SMS ssau cevade genul. Multor player le v-a fii mult mai util. Unii chiar nu pot cumpara PasySafeCard Nu vor fi reintroduse probabil niciodata.
Deniis. Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Deci nu vom mai putea dona pentru o perioada? Exact.
DH01 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 plz eng what time i want put my paysafecard ? Hi. At the moment there is a problem with the account. It will be resolved asap. Until then keep your paysafecard safe and when the service resumes you will be able to donate again. It shouldn't take too long but we do not know an exact date and time for when it will come back.
Riquz Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ar fi fain daca ai baga plata prin WebMoney. WebMoney este disponibil in mai multe tari.
Chad. Reporterul Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Acum, toti: "Chiar cand vroiam sa donez.", pana si un copil de 3 ani nu va mai crede. In fine, nu ai facut o crima ca le-ai scos / au fost scoaste temporar, nu moare nimeni ca nu a donat, ci mai pot manca si ei ceva sau isi pot cumpara o pereche de adidasi. :| 1
Alvaro Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Acum, toti: "Chiar cand vroiam sa donez.", pana si un copil de 3 ani nu va mai crede. In fine, nu ai facut o crima ca le-ai scos / au fost scoaste temporar, nu moare nimeni ca nu a donat, ci mai pot manca si ei ceva sau isi pot cumpara o pereche de adidasi. :|
Ganjalau Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Macar isi mai cumpara lumea cate o paine cu aceasta ocazie :P Macar isi mai cumpara lumea cate o paine cu aceasta ocazie :P Adevarat, smr =)))))) Nu mai joaca toti pe burta goalaa..
valentine Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 @, PayPal mai bine. Nu te auzi. PayPal are nişte comisioane de mai bine îţi cumperi credit la telefon. Şi nu e convenabil nici pentru Shad0w. Paysafe card este cel mai bun. Bani rapid şi simplu. Fără alte comisioane. 1
Nadesh0t Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Se poate juca acest joc si fara sa donezi o suma de bani. :ph34r:
alexXxX1997 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 cand se va deschide ca am platit deja si nu am stiut
BYTA12 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Acum, toti: "Chiar cand vroiam sa donez.", pana si un copil de 3 ani nu va mai crede. In fine, nu ai facut o crima ca le-ai scos / au fost scoaste temporar, nu moare nimeni ca nu a donat, ci mai pot manca si ei ceva sau isi pot cumpara o pereche de adidasi. :| Ca doneaza peste o luna sau acum tot aia e pruncii o sa-si tina banii pana cand se deschide deci nu isi pot cumpara de mancare de ei sau sa faca alt ceva.. Eu unu mai bine imi cumpar tigari :D.
PPetrisor Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 E bine prin paysafe card, toti daca vor sa doneze, pot merge la posta si pot cumpara un card.
Recommended Posts