Jump to content

Recommended Posts

Posted

Toata lumea stie de ce s-au inchis platile, Shad0w, te-a reclamat cineva la politie spunand ca nu dateai facturi inainte, la donatii, te-a reclamat cineva si v-a dezactivat plata prin paysafecard. pwp.

Posted

Poate faci în așa fel ca să-ți putem da ție prin PM codul psf, iar tu să ne dai pp-urile în game. Cine știe peste cât timp vei activa iar astea.

Foarte buna ideea. M-am gandit un moment la asta, da faza e ca iti dai seama ca ar fi foarte multe PM-uri pe care le-ar primi si ar fi foarte greu sa tina o evidenta, etc. 

Posted

Toata lumea stie de ce s-au inchis platile, Shad0w, te-a reclamat cineva la politie spunand ca nu dateai facturi inainte, la donatii, te-a reclamat cineva si v-a dezactivat plata prin paysafecard. pwp.

Nu cred GaroN.

Vreau sa donez cat mai repede!

Rezolva ce ai de rezolvat mai repede Shad0w!

Posted

Pariu ca astia care au zis aici ''vreau sa donez'' si n-au inca cont premium pe forum, nu o sa-si cumpere nici peste 6 luni? Doar fata sa isi faca aici ca cica vor sa doneze. Cum a zis Fedderico22 : Se poate juca si fara sa donezi.

Posted

Pariu ca astia care au zis aici ''vreau sa donez'' si n-au inca cont premium pe forum, nu o sa-si cumpere nici peste 6 luni? Doar fata sa isi faca aici ca cica vor sa doneze. Cum a zis Fedderico22 : Se poate juca si fara sa donezi.

Punem pariu pe conturi ca eu cand se deschid imi iau Cont Premium?

• Upvote 1
Posted

Stai sa vezi cand vine OP-ul de 400+400+400 de la zeroping.ro :)) Ar mai fi si hostu' de la forum si panel dar alea nu stiu cat costa :)) 

Posted

Poate faci în așa fel ca să-ți putem da ție prin PM codul psf, iar tu să ne dai pp-urile în game. Cine știe peste cât timp vei activa iar astea.

Foarte buna ideea. M-am gandit un moment la asta, da faza e ca iti dai seama ca ar fi foarte multe PM-uri pe care le-ar primi si ar fi foarte greu sa tina o evidenta, etc. 

Este ilegal sa-ti dea pp fara factura, cand donezi, Shad0w iti trimite o factura cum ca ai primit punctele premium.

Inainte, asa se facea, cum ai zis tu Tazovsky, acum, cineva i-a reclamat la politie si le-au cerut facturile si au vazut ca pe cele din trecut nu le-au avut, d`aia s-au blocat donatiile.

Posted

Este ilegal sa-ti dea pp fara factura, cand donezi, Shad0w iti trimite o factura cum ca ai primit punctele premium.

Inainte, asa se facea, cum ai zis tu Tazovsky, acum, cineva i-a reclamat la politie si le-au cerut facturile si au vazut ca pe cele din trecut nu le-au avut, d`aia s-au blocat donatiile.

Si ce ar trebui sa faca pentru redeschidere? Sa plateasca amenzi, case, camatari?

Posted

Au sunat astia la anaf ca Shad0w nu ne dadea bon la puncte premium..

ON: Tu te auzi ma?

• Upvote 1
Posted

Shad0w pune ca platile pentru puncte premium sa se poata efectua prin sms, paysafe, paypal. Ar fi mult mai OK.

Sper ca ti-am atras atentia. BaftA!

• Upvote 1
Posted

Mister inteligenta artificiala, te bagi ca musca-n ...., ce treaba are factura? E cumva firma si nu stiu eu? Contu ala de paysafecard pe care-l detine el e pur si simplu un cont unde se vireaza banii 'nostrii', unde ii depoziteaza el sa zic asa. Chiar si eu daca am cont acolo pot sa am plati fara sa ofer factura de la oricine, pentru ca automat cand cumperi codul ai bonul ala, de acolo poti sa il folosesti cand vrei tu, oriunde vrei tu. Daca nu ai putin habar nu mai vorbii aiurea...

Posted

Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar.

Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. 

Nu va pot spune o data exacta cand platile vor reveni pentru ca asta nu depinde de mine.

Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira.

Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor.

Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul.

Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli.

Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. 

Cand vor fii reparate?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp