Alex Bg Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 A spus clar că în viitorul apropiat nu va adăuga altă metodă de plată. Un paysafecard nu expiră. Dacă nu ai înţeles , nu mai da quote aiurea. Mulţam.
Mihai . Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Mai cu viata :(. Trebuie sa schimb al doilea hidden de pe Bullet :( Edited July 21, 2015 by Alliance Trevor_Michael
Riquz Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Bine ca mai am 2 pp. Si ce faci cu 2pp? Iti iei artificii?
Young4Ever Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar. Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. Nu va pot spune o data exacta cand platile vor reveni pentru ca asta nu depinde de mine. Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira. Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor. Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul. Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli. Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. > Cand vor reveni platile? Probabil pana la sfarsitul lunii iulie. > Vor fi adaugate si alte metode de plata? Nu. Platile se vor putea face doar prin paysafecard. Baga donatiile inapoi, vreau sa donez 25 de lei in plm
Cris Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Baga donatiile inapoi, vreau sa donez 25 de lei in plm Ce nu intelegi ca nu e dupa Shad0w?
Young4Ever Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ce nu intelegi ca nu e dupa Shad0w? Nu inteleg ce interes ar avea in suspendarea donatiilor, nu vrea sa primeasca bani sau ce?
Razvan_gF Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Baga donatiile inapoi, vreau sa donez 25 de lei in plm Controleaza-ti limbajul, ciudatenie. Nu esti la tine acasa. Vorbesti cu prietenul de la groapa de nisip cumva? Nu inteleg ce interes ar avea in suspendarea donatiilor, nu vrea sa primeasca bani sau ce? Nab mare... Tu nu intelegi ca nu el le-a inchis? E o problema de la cei cu PaySafe...
Young4Ever Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Controleaza-ti limbajul, ciudatenie. Nu esti la tine acasa. Vorbesti cu prietenul de la groapa de nisip cumva? Nab mare... Tu nu intelegi ca nu el le-a inchis? E o problema de la cei cu PaySafe... Da, nu sunt acasa, sunt in strainatate. Fix cand am nevoie de 25PP trebuie sa le inchida, cine stie, evaziune fiscala. Sau sa bage dracului pe Paypal. Edited July 21, 2015 by andreymike
Razvan_gF Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Da, nu sunt acasa, sunt in strainatate. Fix cand am nevoie de 25PP trebuie sa le inchida, cine stie, evaziune fiscala. Sau sa bage dracului pe Paypal. Alt nab care raspandeste zvonuri neadevarate... Nu te duce capu' sa te gandesti ca poate exista probleme de la serverul celor de la PaySafe? Si daca stiai sa citesti macar printre randuri ai fi aflat ca nici daca plangi tu nu se baga alta metoda de plata in viitorul apropiat.
Young4Ever Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Alt nab care raspandeste zvonuri neadevarate... Nu te duce capu' sa te gandesti ca poate exista probleme de la serverul celor de la PaySafe? Si daca stiai sa citesti macar printre randuri ai fi aflat ca nici daca plangi tu nu se baga alta metoda de plata in viitorul apropiat. Daca zici tu ca sunt nab, cum spui tu, ma doare fix in buci. Si mai exact ce probleme cu servarul lor, cand am cumparat 5 E PSC pentru Steam si a functionat? Edited July 21, 2015 by andreymike
Razvan_gF Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Daca zici tu ca sunt nab, cum spui tu, ma doare fix in buci. Si mai exact ce probleme cu servarul lor, cand am cumparat 5 E PSC pentru Steam si a functionat? Da, zic ca esti nab si sa stii ca am mare dreptate, ciudatule. Pe toate celelalte merge. Exista probleme in legatura cu donatille pe bugged, nu la toate donatille. Nu mai da quote ca un pusti de 12 ani ca nu ma impresionezi.
ALPHASpinerFORUMACCOUNT Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Neinteresant (:| Neinteresant pentru noobi ca tine
Mihai . Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Si ce faci cu 2pp? Iti iei artificii? =))))) * grabs popcorn
Bobolin Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Haideti cat mai repede , ca a luat tata salariu' pe card :)))))) Astept deblocarea pentur PP
Topper Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Multumim de informare. Sper sa revie cat mai curand ... Edited July 22, 2015 by gabi negruser
Tazovsky Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Haideti cat mai repede , ca a luat tata salariu' pe card :)))))) Astept deblocarea pentur PP Ai început să-i furi lu' taică'tu banii de pe card? :))
KedoxADV Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 @Shad0w inceraca totusi sa adaugi metoda SMS sau mai gandeste-te si la posibilitatea asta. Mai este mult pana remediezi problema?
toeke Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 soluaty lamoe cu donatiile voastre scoateti dracu' o gagica in oras cu banii aia
Razvan_gF Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 soluaty lamoe cu donatiile voastre scoateti dracu' o gagica in oras cu banii aia Invata sa scrii de banii aia. 1
toeke Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Invata sa scrii de banii aia. Imi vor fii foarte des verificate aptitudinile de a scrie pe un forum, bine boss, chiar trebuie sa scriu corect. Te inteleg si te respect, n-am ce zice.
Recommended Posts