Jump to content

Recommended Posts

Posted

Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar.

Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. 

Nu va pot spune o data exacta cand platile vor reveni pentru ca asta nu depinde de mine.

Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira.

Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor.

Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul.

Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli.

Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. 

Se va adaga vreoadata plata prin SMS? 

Posted

Multumim de informare, Shad0w.

*Parerea mea, nu stiu daca vei tine sau nu cont, este sa adaugi platile prin PayPal.

Guest LoOcK
Posted

Sta Psf-ul de 50 degeaba :| Haaaidee :>  :angry:  :angry:  .t/c.

Posted (edited)

Nu inteleg de ce tot intrebati daca se va schimba metoda de plata cand Shad0w a spus clar ca nu se va schimba, va ramane la fel, si aviz amatoriilor care tot vorbesc aiurea gen am si eu 500 de euro si vreau sa ii bag, am 1000 de lei si vreau sa ii bag, voi nici nu stiti ce culoare au banii de 500 de euro si vorbiti aiurea...jalnic !!

Ai venit ma zano? Care stai in AIM pana cand iei lider si dupaia fugi in St. ca o zana si hartia de 500 de euro e mov salkfpa.

Pacat ca s-au suspendat cand sa donez si eu pt unban pe green.

Edited by AIM.HEiSENBERG
Posted (edited)

Ai venit ma zano? Care stai in AIM pana cand iei lider si dupaia fugi in St. ca o zana si hartia de 500 de euro e mov salkfpa.

Pacat ca s-au suspendat cand sa donez si eu pt unban pe green.

BV ANONIM Edited by STARKH.AIM
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp