puLse- Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar. Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. Nu va pot spune o data exacta cand platile vor reveni pentru ca asta nu depinde de mine. Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira. Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor. Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul. Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli. Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. Se va adaga vreoadata plata prin SMS?
flapp Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Multumim de informare, Shad0w. *Parerea mea, nu stiu daca vei tine sau nu cont, este sa adaugi platile prin PayPal.
Blaskowski Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ar fi mai bine sa introduceti toate platile, sms/paypal/paysafe...si care mai erau, bancar parca... nu doar paysafe ...
.Zeus Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 E bine că n-am cumpărat, îmi cumpăr cornuri seven days, mz.
NoobyLordss Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 E bine că n-am cumpărat, îmi cumpăr cornuri seven days, mz. =)))))))))) pofta buna
Daviid Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 E bine că n-am cumpărat, îmi cumpăr cornuri seven days, mz.imi dai si mie plz?
Shift Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Propun adaugarea metodei de cumparare paypal / paypoint / bancar
Daviid Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sampanie sau ciocolată?Nu ma pot decide, totusi, aleg vanilie.
Guest LoOcK Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sta Psf-ul de 50 degeaba :| Haaaidee :> :angry: :angry: .t/c.
Marius Frncu Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Macar isi mai cumpara lumea cate o paine cu aceasta ocazie :P
HEiSENKOV Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Nu inteleg de ce tot intrebati daca se va schimba metoda de plata cand Shad0w a spus clar ca nu se va schimba, va ramane la fel, si aviz amatoriilor care tot vorbesc aiurea gen am si eu 500 de euro si vreau sa ii bag, am 1000 de lei si vreau sa ii bag, voi nici nu stiti ce culoare au banii de 500 de euro si vorbiti aiurea...jalnic !! Ai venit ma zano? Care stai in AIM pana cand iei lider si dupaia fugi in St. ca o zana si hartia de 500 de euro e mov salkfpa. Pacat ca s-au suspendat cand sa donez si eu pt unban pe green. Edited July 2, 2015 by AIM.HEiSENBERG
EasyEx Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Ai venit ma zano? Care stai in AIM pana cand iei lider si dupaia fugi in St. ca o zana si hartia de 500 de euro e mov salkfpa. Pacat ca s-au suspendat cand sa donez si eu pt unban pe green. BV ANONIM Edited July 2, 2015 by STARKH.AIM
Recommended Posts