Popular Post Carry Posted July 2, 2015 Popular Post Posted July 2, 2015 (edited) Salut, eu sunt iAndi si astazi am sa va prezint modurile folosite de mine. Toate modurile pe care urmeaza sa le vedeti nu sunt create de mine, eu doar le-am gasit si acum le folosesc. Modurile pe care le folosesc nu afecteaza frame rate-ul ba chiar il imbunatateste datorita gta3-ului, diferenta nu este extrem de mare dar se observa in unele momente. Pentru a va face o idee cu arata toate modurile puse cap la cap aveti aici un video: https://www.youtube.com/watch?v=Hq4hNNuwdOs&feature=youtu.be Clipul nu este foarte bine pus la punct, atat din punct vedere gramatical cat si din punctul de vedere al continutului, sunt anumite greseli, ca de exemplu prezentam sa-mp.cfg si era vorba de sampgui. Arme: Link de download: Click Mod de instalare: Cu ajutorul programului Spark deschideti gta3.img care il gasiti in folderul models aflat in folderul principal al jocului(In cazul meu: E:\GTA San Andreas\models), apoi toate fisierele care se afla in arhiva le bagati in gta3, apoi dati save. Fonts.txd: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierul fonts.txd il bagati in folderul models care se afla in folderul principal al jocului. Sampgui si mouse: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierele sampgui si mouse le bagati il folderul principal al jocului. Ceas.cs: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierele ceas.cs si ceas.ini le bagati in folderul cleo care se afla in folderul principal al jocului. Skin.cs: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierul skin.cs il bagati in folderul cleo care se afla in folderul principal al jocului. Custom skin: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierele aflate in arhiva le redenumiti in functie de ce skin vreti sa inlocuiti, apoi cu ajutorul programului Spark deschideti gta3.img si il bagati acolo, apoi dati save. (Aveti aici un site unde va arata id-ul si denumirea fiecarui skin aflat in gta3: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All ) Sunete: Link de download: Click Mod de instalare: Toate fisierele le copiati in folderul audio aflat in folderul principal al jocului. Efecte: Link de download: Click Mod de instalare: Toate fisierele le copiati in folderul models aflat in folderul principal al jocului. Mod arme pe spate: Link de download: Click Mod de instalare: Toate fisierele le bagati in folderul principal al jocului. Radarrect.asi: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierul radarrect.asi il copiati in folderul principal al jocului. Interface Editor: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierele aflate in arhiva le bagati in folderul principal al jocului. Hud.cs: Link de download: Click Mod de instalare: Fisierul hud.cs il bagati in folderul cleo, aflat in folderul principal al jocului. Hud.txd(tinta): Link de download: Click Mod de instalare: Copiati fisierul hud.txd in folderul models aflat in folderul principal al jocului. Map.cs: Link de download: Click si Click Mod de instalare: Tot ce se afla in primul link le bagati in folderul txd<-models si in folderul cleo iar ce se afla in al 2-lea link le bagati doar in folderul txd Ped.ifp: Link de download: Click Mod de instalare: Se copiaza fisierul ped.ifp in folderul anim aflat in folderul principal al jocului. Gta3.img by justinian: Link de download: Click Mod de instalare: Se copiaza fisierul gta.img in folderul models aflat in folderul principal al jocului. Mapa detaliata (Mapa detaliata vine odata cu gta3-ul lui justinian dar pentru cei care o vor separat aveti link aici): Link de download: Click Mod de instalare: Cu ajutorul programului Spark deschideti gta3.img flat in folderul models, trageti toate fisierele flate in arhiva in Spark apoi dati save. Aici gasiti toate modurile si programele de care aveti nevoie pentru montarea si buna functionare a modurilor: Spark: Click - Cum acest program puteti deschide gta3.img. Cleo: Click - Este nevoie de el pentru a face unele moduri sa mearga. Este un setup si se instaleaza in folderul principal al jocului Sampfuncs.asi - Click - Se baga in folder-ul principal al jocului La unele calculatoare este posibil ca dupa instalarea anumitor modurile sa va dea eroare ca va lipseste d3dx9_43.dll sau mscvr100d.dll asa ca aveti aici link de download pentru aman doua: d3dx9_43.dll , mscvr100d.dll . Aman doua fisierele le bagati in folder-ul principal al jocului. Sper ca va plac modurile prezentate si ca i-am ajutat pe cei care erau in cautarea unui anumit mod si l-au gasit aici. Edited July 3, 2015 by Alliance iAndi 12
Carry Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 (edited) Sampgui? http://ge.tt/3988CbJ2 Edited July 2, 2015 by Alliance iAndi
BYTA12 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Sunetele imi plac. Sunt faine sunetele ca nu se aud:))
ColeaRobert Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Daca imi poti lasa tinta in format de poza as ramane recunoscator cu un +1 ;) Nu am chef sa stau sa refac mapa patrata iar..etc..
Carry Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Daca imi poti lasa tinta in format de poza as ramane recunoscator cu un +1 ;) Nu am chef sa stau sa refac mapa patrata iar..etc.. Daca luai hud-ul nu ti se facea nici o mapa patrata, in hud gasesti doar iconitele de pe minimap, tinta si rama de la harta, care la hud-ul ala nu exista, dar ti-am adus si tinta in format de imagine: http://imgur.com/otYWOuN
TheGladius Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Am incercat sa instalez si eu aceal map.cs am instalat din nou Gta, samp, cleo, am descarcat sampfuncs.asi , am pus fisierul map.cs in Cleo si map in txd dar acolo nu pot pune 2 fisiere cu acelasi nume cum spui tu asa ca l'am lasat doar pe acela din al 2-lea link, apoi am incercat sa ma conectez la server. Ma conectez totul normal doar cand da sa se conecteze la server imi da o serie de erori si apoi crash direct. Crezi ca ma poti ajuta? @ Alliance iAndi Edited July 3, 2015 by TheGladius_007
Seraphim Alastair Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Frumoase dar poti schimba te rog linkul de la gta3.img prin zippyshare ceva?
Recommended Posts