mirel988 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Bafta, daca mai asculti manele cu mine in confa ne suparam:))) Quote
Layzz Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Decat sa il atacati pe OlandezuXD mai bine va ganditi cat timp a avut el acces la grupul vostru. Tu mereu ai stiut sa te bagi peste oricine, si sa te iei de oricine, ca sa poti ajunge sus. Ai vazut ca nu-ti merge cu contul MaGiCoNs, ai zis sa-l vinzi si sa te apuci din nou (vorba ta, asa e la moda), dupa te tii de Arthur ca un catel sa primesti si tu o functie, si ai ajuns instant-star. Apropo de remarca ta cu "straduit", macar el a incercat nu a primit totul pe tava. Salut! Â ON: Dragos, cu tot respectul, felicitari pentru tot ce ai facut pe buGGed. 1-0 PENTRU JIM HAHAHAHHAHAH GJ Quote
Ako Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Bafta amice, succes la liceu si in tot ce ti-ai propus! :D Quote
Azeron Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Noroc in viata si pe viitor, sa ajungi unde iti propui! :) Quote
DinuDragos Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 (edited) Stiam foarte bine ce scihlod esti, si pot veni oricand sa fac ce am scris si pe wapp, vad ca ti-ai facut poze ca sa te poti ruga sa nu se intample, si cand te-am chemat sa iesi, amical, good friends pe atunci, la ceva de baut aveai treaba, trebuia sa dai nre-uri, si mai comentezi de altcineva ma copilasule? Scuteste-ma de faza cu 'smardoiu pe PC', cand a fost vorba de ceva concret, aveai 'ceva treaba'.   A, si tu, orice noob are fanii lui, right, eu am facut ce, cand, si unde am vrut, pur si simplu pentru ca am putut, daca nu stii, pur si simplu nu te baga, daca nu te-au educat parintii, imi consum 2 minute din timp si incerc sa te educ eu, n-am vandut nici un cont, si nu-ti dau eu tie explicatii de ce si cum m-am lasat eu, pentru ca nu meriti, cat despre Arthur, copile, nu-ti permit sa te iei de el sau sa-i pronunti numele macar, daca nu stii cuvantul sensului 'prieten', nu mai sta pe ganduri si cauta in DEX, cand eram eu sus pe comunitatea asta, tu nu jucai SA:MP, si acum iti permiti tu, anonim fiind, sa ma comentezi pe mine, hah, good joke. Vino și fă ce ai promis, tot e festival. Edited July 3, 2015 by AIM.OlandezuXD Quote
Ca77a Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Bafta ba olandezule! Pacat ca te lasi, ai fost un bajat de caterinca, succes! Quote
Marian0207 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 @, Te-ai retras si tu, in curand se vor retrage si ceilanti, pacat. Mi-au fost unu dintre prieteni mei de pe sa:mp, succes in real life, ne mai auzim pe skype bafta! Quote
Lord7 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Succes! Nu mai baga in seama toti copiii. JUST A GAME! Quote
azteKK Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 @ Un număr de telefon la fata aia în roşu? Doar o singură dată sau de două ori, vreau. Quote
kenny47 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Olanda, baftă man. Sincer comunitatea se duce la vale rău de tot. Anyway multă baftă in real life. Quote
Recommended Posts