ATE Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Ma numesc Paul.Varsta:Am 19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat cuminte,care-si vede de treaba lui,sunt cat se poate de realist, imi vad de treaba mea si nu las un lucru inceput de mine neterminat, sunt foarte ambitios si cred ca orice este posibil prin vointa si munca. Sunt o persoana care adora sa-si faca prietenii dar urasc persoanele care au doua fete sau pe cele care incearca sa profite pe spatele altora. Imi place sa invat orice se poate, deoarece consider ca informatia este cea mai puternica arma din lume si nu promovez prostia. Locatia(Oras):Timisoara Ce gen de muzica asculti? In principiu Hip-hop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :ATENivel :35Nume folosite anterior:Nu este cazul.Vechime pe server: Aproximativ un an si 3 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu este cazul. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/tfvVrl6.png Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/ATEAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am mai fost si in Seraphim Family si in Saints si ultimul Northern Knights. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost in AIM, l-am parasit deoarece nu mai aveam timp de samp, anul acesta am fost ocupat cu bacalaureatul.Ce alte jocuri mai joci?: Fifa 14 si TDU2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Spleeff si cu multi altii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8 Experienta DM [ ()/10]: 1, doar pe cops. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: ady_x14De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece este un clan respectat, cu renume, in care m-am simtit foarte bine. In acest clan sunt oamenii cu care ai ce sa discuti si care accepta o gluma cu bun simt, am si ceva prieteni aici si nu in ultimul rand, este un clan vechi care a rezistat in timp. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin activitatea si seriozitatea mea, stiu sa fac o gluma, nu ma supar si stiu cand sa ma opresc ca sa nu apara certuri. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da
Recommended Posts