Alexandru Dinca Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Nick pe server: Drew Level: 29 Preţ: Astept oferte serioase (nu ma grabesc sa il vand). Alte detalii: Acept si trade cu alte bizz/case/ masini. Nu detin diferenta. Astept oferte serioase deoarece este cel mai ieftin PNS din Los Santos. Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Edited July 3, 2015 by Drew.
Vlad Husman Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nick pe server:BElLE Level:17 Ofertă:2kkk (toti bani) Alte detalii:pm.
Alexandru Dinca Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Nick pe server:BElLE Level:17 Ofertă:2kkk (toti bani) Alte detalii:pm. Mersi de oferta, dar mai astept si altele.
Visinescu Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nick pe server: BibanuMxXl.Level: 40.Ofertă: Prima casa Spawn-Civil [id 37].Alte detalii: Vorbim in game.
Alexandru Dinca Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Nick pe server: BibanuMxXl. Level: 40. Ofertă: Prima casa Spawn-Civil [id 37]. Alte detalii: Vorbim in game. Pune o dovada cu oferta pe casa si mai vorbim.
Visinescu Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Nu am pus-o de vanzare dar cred ca diseara o cumpara cineva cu 2.5kkk daca o vand pe cash nu mai ma intereseaza bizz-ul. Pune o dovada cu oferta pe casa si mai vorbim.
Alexandru Dinca Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Nu am pus-o de vanzare dar cred ca diseara o cumpara cineva cu 2.5kkk daca o vand pe cash nu mai ma intereseaza bizz-ul. Pune o dovada cu oferta pe casa si mai vorbim. Ba frate tu crezi ca eu sunt prost? sau sunt la prima afacere de genul ?
Visinescu Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ba frate tu crezi ca eu sunt prost? sau sunt la prima afacere de genul ? Nici eu nu fac acum prima afecere, eu ti-am zis si am facut oferta, te gandesti treaba ta.
Alexandru Dinca Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Nici eu nu fac acum prima afecere, eu ti-am zis si am facut oferta, te gandesti treaba ta. Nu mersi. Mai astept oferte.
Recommended Posts