Jump to content

Recommended Posts

Posted

JRNVIlX.png

La multi ani Eugen, eu personal, cred ca si ceilalti membrii iti ureaza un calduros : ,,La multi ani!". Sa fii sanatos, tot ce iti doresti, toate cele bune, pace in familie si sa fii sanatos in continuare ca sa ai grija de noi! :)

YJBcT89.png

Dupa cum poate stiti sau nu, Eugen este alaturi de noi de 1 an de zile, avand functia aceasta inalta. Ai avut grija de server, ai ales liderii, helperii dar si adminii, ai trecut peste momentele rele, care orice om trece prin ele, si nu te-ai lasat, n-ai tinut cont si tot aici ai ramas, pe RED!

Parerea mea este sa ai grija in continuare de noi, nu neaparat dupa ce termini liceul, stiu ca par putin cam aiurea, dar nu toata lumea se comporta ca tine, nu toti au si tarie, bunavointa, respect, nu ai fost arogant, unii spun ca esti, dar poate n-ai timp ca sa le raspunzi la ori ce prostie gen : ,,Eugen, ce faci?" asa ca, eu iti urez toate cele bune in continuare, si sa nu te lasi! Multumim ca esti alaturi de noi de 1 an de zile si ai fost aici tot timpul.

tswoT6O.png

Bineinteles ca vor exista hateri tot timpul, NU MA INTERESEAZA de parerea haterilor, topicul este destinat tuturor utilizatorilor care din bun simt stiu sa spuna : ,,La multi ani!'' si in special lui Eugen, care bineinteles este sarbatoritul nostru, asa ca, pace si inca o data LA MULTI ANI EUGEN! emoticon-4583-src-a371c5b99b749edd-28x28

Posted

Ce destept am fost, read this :

tswoT6O.png

Bineinteles ca vor exista hateri tot timpul, NU MA INTERESEAZA de parerea haterilor, topicul este destinat tuturor utilizatorilor care din bun simt stiu sa spuna : ,,La multi ani!'' si in special lui Eugen, care bineinteles este sarbatoritul nostru, asa ca, pace si inca o data LA MULTI ANI EUGEN! emoticon-4583-src-a371c5b99b749edd-28x28

Posted

Ce destept am fost, read this :

tswoT6O.png

Mâine o să fie ziua altui membru de pe comunitate, sigur, să vedem dacă îi faci topic și lui.

Posted

maine o să fi adus pe la aaa2 să dai nişte teste pentru lider.

La mulţi ani dude, sănătate, realizări şi sper să ajungi la ce ţi-ai propus.

vezi că maine vreau şi eu la testele de helper. .omg. (joke)

Posted

Bineinteles ca vor exista tipi ca voi cu : ,, de ce nu ii faci si unui membru normal unui topic de genu' '' dar ce nu intelegeti ca eu l-am facut sa ii spunem cu totii LMA, poate nu cu totii putem intra pe server si sa ii dam /sms sau sa mergem dupa el sa ii spunem pentru ca nu vede, aici nu se sterge nimic, si am facut topicul pentru ca este admin, mai ales ownerul red-ului, serverul pe care joc, si asta am facut-o din respect si bun simt, daca tot ziceti ca-s pupincurist, de ce nu am facut asa la fiecare admin? Nici macar pentru ziua mea nu am facut, mi-au zis 2-3 tovarasi si gata, asa ca, ori ii urati La multi ani, ori numai spuneti nimic, ca nu am chef de hateri ca voi, si asta va fi ultimu' raspuns care-l dau, intelegeti oke, nu, salut! Pace.

Posted (edited)

Bineinteles ca vor exista tipi ca voi cu : ,, de ce nu ii faci si unui membru normal unui topic de genu' '' dar ce nu intelegeti ca eu l-am facut sa ii spunem cu totii LMA, poate nu cu totii putem intra pe server si sa ii dam /sms sau sa mergem dupa el sa ii spunem pentru ca nu vede, aici nu se sterge nimic, si am facut topicul pentru ca este admin, mai ales ownerul red-ului, serverul pe care joc, si asta am facut-o din respect si bun simt, daca tot ziceti ca-s pupincurist, de ce nu am facut asa la fiecare admin? Nici macar pentru ziua mea nu am facut, mi-au zis 2-3 tovarasi si gata, asa ca, ori ii urati La multi ani, ori numai spuneti nimic, ca nu am chef de hateri ca voi, si asta va fi ultimu' raspuns care-l dau, intelegeti oke, nu, salut! Pace.

edit

Edited by Zoko