TheKing. Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) se putea un singur pm, nu un topic, venerativa idolu :ph34r: Edited July 4, 2015 by CataliNJ. Quote
.Franklin Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 La multi ani Eugen! Bafta cu functia si sa ai tot ce iti doresti! Quote
.Gabriel Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 La mulți ani, Eugen! Să ai parte de tot ce îți dorești! Quote
Est Alex Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Direct helper scrie pe tine sclavulet, pe mine unu' ma doare in pul.a de ziua lui! Edited July 5, 2015 by Zoko Quote
CTC Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Daca ii face topic pe forum e pupincurist? Pai inseamna ca majoritatea de au postat vor o functie nu? Eu zic ca el e mai putin limba fina decat altii care posteaza si se tin dupa el, in fiecare zi. sa nu fiu law : La multi ani Eugen! Quote
Redrigo_Carlos Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Mâine ai helper. La mulți ani, Eugen ! Unui membru normal de ce nu îi faci un topic de genul ăsta? Quote
xPro. Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 La multi ani, vecin de judet ce esti :))) Mi se pare o idee buna sa faci un topic in care sa urezi un "La multi ani" unui Admin, daaaar, (cum mai mereu exista un "dar") multi o sa zica: "ce pupincurist" si asa e. Din cauza asta a cazut asa mult comunitatea. Maine o sa-ti vedem cererea de Helper la "recent topics" Dude, sa nu o iei in nume de rau. Ma doare in 14. M-am lasat de SA-MP dar mai stau pe forum (o sa mai intru si in joc sa imi vand casa si atat) Nu ma mai intereseaza ca toi prind functii prin pupincurism. Functii pe drept nu s-au mai luat de un an pe BuGGed. Sper sa nu te superi pe mine de ce am zis, adica...nici nu-mi pasa, dar HaarpCord nu are dusmani, are doar hateri. Ma-ntelegi? BvBv :)))) Succes! La multi ani Eugen, chiar daca nu ne cunostem si chiar daca am jucat pe red juma' de ora! Bafta la toti ;) Quote
Morpheus. Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 La multi ani, Eugen! Vezi ca ziua mea e pe 4 februarie, o sa tin si eu turn off ok? Quote
Recommended Posts