Popular Post 21cercy Posted July 3, 2015 Popular Post Posted July 3, 2015 (edited) Hei, salut! Am revenit cu alt pack de moduri. Fara prea multe comentarii, sa trecem la video: Link-uri de descărcare: 1) Moduri modloader [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul ''modloader''] Tutorialul modloader: CLICK 1) Masini originale (majoritatea), retexturate HD: CLICK. 2) Checkpoint: CLICK. 3) Efecte HD: CLICK. 4) Fonts.txd: CLICK. 5) Jenti HD: CLICK. 6) Ped.ifp si alte animatii [iNTERZIS MAFIOTILOR]: CLICK. 7) Radar [Harta]: CLICK. 8) Strazile HD: CLICK. 9) Skin-urile originale, retexturate HD: CLICK. 10) Sunete: CLICK. 11) Tinta [hud.txd]: CLICK. 12) Vegetatia HD: CLICK. 13) Armele HD: CLICK. 2) Moduri cleo [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul 'cleo'] Link download cleo: CLICK. 1) Ceas.cs: CLICK. 2) Hp vehicul: CLICK. 3) Hud by Brian: CLICK. 4) Sprintbar: CLICK. 5) Weapon switch: CLICK. 3) Alte moduri: 1) Arme pe spate [Nu au fost prezentate in video]: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 2) HUD Gta_IV: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 3) Bine-cunoscuta mapa pe 'M': CLICK. Ce este in models-txd se pune in models-txd, ce este in cleo se pune in cleo. 4) Timecyc: CLICK. Ce este in data se pune in data, restul in folderul principal. 5) Samp.cfg [font-ul scrisului din chat] [Nu a fost prezentat in video] CLICK. Majoritatea PC-urilor au nevoie de cateva .dll-uri ce se copiaza in folderul principal al jocului: CLICK. Pentru majoritatea modurilor aveti nevoie de sampfuncs 5.2.1: CLICK. (!)Modurile nu sunt facute de mine, doar folosite. Nu vreau sa vad comentarii cum ca au mai fost postate, etc. Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Daca cumva nu merge vre-un link / am pus o arhiva gresita in link, anuntati-ma printr-un reply aici. As aprecia enorm un +1 la acest topic. [Nu va obliga nimeni]. Edited July 4, 2015 by Cercy_007 179
3xtazzy1 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Frumos. Chiar cautam aceste moduri. +1 ! Tine-o tot asa.
PPetrisor Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Cred ca e ceva problema, jentile toate sunt albe, nu sunt cum ar trebuii sa fie. Le-am instalat cum trebuie. In rest, felicitari pentru tot, ai +1!
Evander Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 @Cercy_007 Foarte frumoase modurile dar ai uitat sa specifici ca ai nevoie de sampfuncs 5.2 pentru unele moduri altfel primesti crash(am incercat fara sampfuncs si am luat crash)
FUZION Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 @Cercy_007 Foarte frumoase modurile dar ai uitat sa specifici ca ai nevoie de sampfuncs 5.2 pentru unele moduri altfel primesti crash(am incercat fara sampfuncs si am luat crash) link download sampfuncs pls ?
Evander Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 link download sampfuncs pls ? http://forum.bugged.ro/topic/138836-sampfuncs-52-samp-037/
FUZION Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/138836-sampfuncs-52-samp-037/ ai inlocuit gta_sa ala cu ala original ? Hei, salut! Am revenit cu alt pack de moduri. Fara prea multe comentarii, sa trecem la video: Link-uri de descărcare: 1) Moduri modloader [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul ''modloader''] Tutorialul modloader: CLICK 1) Masini originale (majoritatea), retexturate HD: CLICK. 2) Checkpoint: CLICK. 3) Efecte HD: CLICK. 4) Fonts.txd: CLICK. 5) Jenti HD: CLICK. 6) Ped.ifp si alte animatii [iNTERZIS MAFIOTILOR]: CLICK. 7) Radar [Harta]: CLICK. 8) Strazile HD: CLICK. 9) Skin-urile originale, retexturate HD: CLICK. 10) Sunete: CLICK. 11) Tinta [hud.txd]: CLICK. 12) Vegetatia HD: CLICK. 13) Armele HD: CLICK. 2) Moduri cleo [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul 'cleo'] Link download cleo: CLICK. 1) Ceas.cs: CLICK. 2) Hp vehicul: CLICK. 3) Hud by Brian: CLICK. 4) Sprintbar: CLICK. 5) Weapon switch: CLICK. 3) Alte moduri: 1) Arme pe spate [Nu au fost prezentate in video]: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 2) HUD Gta_IV: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 3) Bine-cunoscuta mapa pe 'M': CLICK. Ce este in models-txd se pune in models-txd, ce este in cleo se pune in cleo. 4) Timecyc: CLICK. Ce este in data se pune in data, restul in folderul principal. 5) Samp.cfg [font-ul scrisului din chat] [Nu a fost prezentat in video] CLICK. Majoritatea PC-urilor au nevoie de cateva .dll-uri ce se copiaza in folderul principal al jocului: CLICK. (!)Modurile nu sunt facute de mine, doar folosite. Nu vreau sa vad comentarii cum ca au mai fost postate, etc. Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Daca cumva nu merge vre-un link / am pus o arhiva gresita in link, anuntati-ma printr-un reply aici. As aprecia enorm un +1 la acest topic. [Nu va obliga nimeni]. de ce atunci cand pun hud brian alea cu .cs in cleo si intru in samp mi se blocheaza si cand le sterg imi merge ? 2
21cercy Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 (edited) Faine +1. Frumos. Chiar cautam aceste moduri. +1 ! Tine-o tot asa. Cred ca e ceva problema, jentile toate sunt albe, nu sunt cum ar trebuii sa fie. Le-am instalat cum trebuie. In rest, felicitari pentru tot, ai +1! Suer modurile, +1 Frumoase moduri. Am sa iau tinta. @Cercy_007 Foarte frumoase modurile dar ai uitat sa specifici ca ai nevoie de sampfuncs 5.2 pentru unele moduri altfel primesti crash(am incercat fara sampfuncs si am luat crash) +1 bro Faine +1. Va multumesc tuturor pentru sustinere! @, Mersi ca mi-ai atras atentia, o sa dau edit. Edited July 4, 2015 by Cercy_007
.Gabriel Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Foarte frumoase, îți dau +1 pentru prezentare și munca depusă.
21cercy Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Foarte frumoase, îți dau +1 pentru prezentare și munca depusă. Mersi mult! 1+. Ty max! Frumoase, ai +1. Mersiiii .omg.!
GeorgianX Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Foarte frumoase, îți dau +1 pentru prezentare și munca depusă.
alex2014 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Hei, salut! Am revenit cu alt pack de moduri. Fara prea multe comentarii, sa trecem la video: Link-uri de descărcare: 1) Moduri modloader [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul ''modloader''] Tutorialul modloader: CLICK 1) Masini originale (majoritatea), retexturate HD: CLICK. 2) Checkpoint: CLICK. 3) Efecte HD: CLICK. 4) Fonts.txd: CLICK. 5) Jenti HD: CLICK. 6) Ped.ifp si alte animatii [iNTERZIS MAFIOTILOR]: CLICK. 7) Radar [Harta]: CLICK. 8) Strazile HD: CLICK. 9) Skin-urile originale, retexturate HD: CLICK. 10) Sunete: CLICK. 11) Tinta [hud.txd]: CLICK. 12) Vegetatia HD: CLICK. 13) Armele HD: CLICK. 2) Moduri cleo [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul 'cleo'] Link download cleo: CLICK. 1) Ceas.cs: CLICK. 2) Hp vehicul: CLICK. 3) Hud by Brian: CLICK. 4) Sprintbar: CLICK. 5) Weapon switch: CLICK. 3) Alte moduri: 1) Arme pe spate [Nu au fost prezentate in video]: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 2) HUD Gta_IV: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 3) Bine-cunoscuta mapa pe 'M': CLICK. Ce este in models-txd se pune in models-txd, ce este in cleo se pune in cleo. 4) Timecyc: CLICK. Ce este in data se pune in data, restul in folderul principal. 5) Samp.cfg [font-ul scrisului din chat] [Nu a fost prezentat in video] CLICK. Majoritatea PC-urilor au nevoie de cateva .dll-uri ce se copiaza in folderul principal al jocului: CLICK. Pentru majoritatea modurilor aveti nevoie de sampfuncs 5.2.1: CLICK. (!)Modurile nu sunt facute de mine, doar folosite. Nu vreau sa vad comentarii cum ca au mai fost postate, etc. Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Daca cumva nu merge vre-un link / am pus o arhiva gresita in link, anuntati-ma printr-un reply aici. As aprecia enorm un +1 la acest topic. [Nu va obliga nimeni]. Frumoase modurile. Provoaca ceva lag toate modurile?
21cercy Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Frumoase modurile. Provoaca ceva lag toate modurile? Acum nu stiu ce sa-ti spun... Fara nici un mod am 100 fps constant, iar cu toate modurile astea am undeva la 40-60-80 fps, poate si mai putin.
DragutzuRobi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Hei, salut! Am revenit cu alt pack de moduri. Fara prea multe comentarii, sa trecem la video: Link-uri de descărcare: 1) Moduri modloader [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul ''modloader''] Tutorialul modloader: CLICK 1) Masini originale (majoritatea), retexturate HD: CLICK. 2) Checkpoint: CLICK. 3) Efecte HD: CLICK. 4) Fonts.txd: CLICK. 5) Jenti HD: CLICK. 6) Ped.ifp si alte animatii [iNTERZIS MAFIOTILOR]: CLICK. 7) Radar [Harta]: CLICK. 8) Strazile HD: CLICK. 9) Skin-urile originale, retexturate HD: CLICK. 10) Sunete: CLICK. 11) Tinta [hud.txd]: CLICK. 12) Vegetatia HD: CLICK. 13) Armele HD: CLICK. 2) Moduri cleo [Toate se dezarhiveaza si se copiaza in folderul 'cleo'] Link download cleo: CLICK. 1) Ceas.cs: CLICK. 2) Hp vehicul: CLICK. 3) Hud by Brian: CLICK. 4) Sprintbar: CLICK. 5) Weapon switch: CLICK. 3) Alte moduri: 1) Arme pe spate [Nu au fost prezentate in video]: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 2) HUD Gta_IV: CLICK. Se dezarhiveaza si se copiaza in folderul principal al jocului. 3) Bine-cunoscuta mapa pe 'M': CLICK. Ce este in models-txd se pune in models-txd, ce este in cleo se pune in cleo. 4) Timecyc: CLICK. Ce este in data se pune in data, restul in folderul principal. 5) Samp.cfg [font-ul scrisului din chat] [Nu a fost prezentat in video] CLICK. Majoritatea PC-urilor au nevoie de cateva .dll-uri ce se copiaza in folderul principal al jocului: CLICK. Pentru majoritatea modurilor aveti nevoie de sampfuncs 5.2.1: CLICK. (!)Modurile nu sunt facute de mine, doar folosite. Nu vreau sa vad comentarii cum ca au mai fost postate, etc. Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni. Daca cumva nu merge vre-un link / am pus o arhiva gresita in link, anuntati-ma printr-un reply aici. As aprecia enorm un +1 la acest topic. [Nu va obliga nimeni]. Dacă faci un video cum se instalează C-HUDU. iți dau +2.
Recommended Posts