Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am şi eu o problemă şi aş dori ajutor.

Deci intru in sa:mp toate cele bune, aleg serverul dau pe connect si nu imi intra in joc.. l-am instalat din nou, am dat rr la pc, uneori cand aprind pc-ul si nu ies din programe steam curse skype etc imi merge până restartez pc-ul apoi nu merge chiar daca nu opresc vreun program.

Posted

Fa pasi ce-i zic eu.

1.Click Dreapta gta_sa.exe > Troubleshoot Compatibility > TroubleShoot Program > Bifeaza prima casuta>Selecteaza ce windows ai>Apasa Start the program>Yes save settings>Close troubleshoot

2. Click Dreapta pe samp > Properties > Compatibility>Run this program in compatibility for>Bifeaza casuta >Selecteaza windowsul

Dupa aceea uita-te in jos si vei vedea Privilege Level si bifeaza Run this program as an administrator.

Topic Inchis.

Posted (edited)

Cand dau click dreapta pe gta.sa.exe nu-mi apare troubleshoot.

Si la samp nu imi apare privilege level, dar am dat run this program in compatibilty for windows xp

Edited by Alddy
Posted

Nu-ti apare? :|

Reinstaleaza din nou GTA, instaleaza SA:MP, dai click dreapta pe gta_sa si trebuie sa iti apara troubleshoot compatibility :|

Daca nu-ti apare, ia un ##### gta sa de pe internet care sa se potriveasca cu sa:mp fara a-ti da crash. 

Daca nu merge ce ti-am zis eu, cred ca pc tau e defect.. Incearca sa faci ce ti-am zis.

Posted

Frate, eu unul ma retrag din topic, nu mai stiu ce sa mai scriu despre problema ta.. Asteapta sa intre un administrator si il intrebi pe el.. El sigur va stii :P Multa bafta:D

Posted

Sallz mi-e nu imi merge samp cum dau connect nu imi apare nimic!

Fiti atenti la videoul meu care o sa-l fac acm!

https://youtu.be/PKhpnTu851g

Posted (edited)

1. Sterge gta_sa.set din My documents => GTA San Andreas User Files.

2. Uninstall San andreas.

3. Install San Andreas in alt FOLDER, nu in ăla in care l-ai avut instalat.

Edited by RazvYMrs
Posted (edited)

Fa pasi ce-i zic eu.

1.Click Dreapta gta_sa.exe > Troubleshoot Compatibility > TroubleShoot Program > Bifeaza prima casuta>Selecteaza ce windows ai>Apasa Start the program>Yes save settings>Close troubleshoot

2. Click Dreapta pe samp > Properties > Compatibility>Run this program in compatibility for>Bifeaza casuta >Selecteaza windowsul

Dupa aceea uita-te in jos si vei vedea Privilege Level si bifeaza Run this program as an administrator.

Topic Inchis.

Ti-a suflat careva niste "setari" si acum le bagi in orice topic unde exista probleme legate de pc/jocuri. Te-ai gandit tu oare la o problema tip software? un dll sters sau executoare care stopeaza functionabilitatea jocului? NU, deci te rog sa nu mai induci playerii in eroare. Ceea ce ai zis tu acolo, sunt setari care forteaza executarea jocului dar in acelasi timp iti incarca memoria ram cu minim 60 de procente. E cea mai simpla metoda sa dai o fuga dupa "Alti Rami" deoarece o sa ii ai putini prajiti. 

Edited by HaarpCord - Retras