HATE Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Poate ca nu este tocmai locul potrivit pentru acest topic ..dar totusi simt nevoia sa il fac..deoarece tot primesc pm-uri de la playeri care vor sa intre in factiune(si nu cred ca sunt singur'ul).Pai ..dragi amici prieteni oameni playeri balauri creioane etc. daca trimiteti un PM cu : "De ce ati inchis topic'ul cu aplicatii?"sau "pfoai tocmai cand vroiam sa intru si eu"nu se vor deschide mai repede aplicatiile:)Sau /sms 'uri de genul: "am aplicat si eu la factiunea x..cand o sa imi dati test'ul?"sauuu.."am fost acceptat pentru teste deci..cand il dau?"daca faceti astea nu inseamna ca ve-ti da test'ul mai repede sau ve-ti fi acceptati pentru teste mai repede..asa ca va rugam sa incetati .Si cred ca vorbesc in numele tuturor lideri'lor..
Gabiste1nN Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 frate u vrei sa arati cat de important esti u ?... bv ma primesti mesaje le stergi daca nu ai chef sa le citesti nu faci un topic in care spui cat de cautat esti si ca nu vrei alte pm-uri....:)))) tot sv va fi invidios pe tn cat de important esti u :)))
VIBER Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 frate u vrei sa arati cat de important esti u ?... bv ma primesti mesaje le stergi daca nu ai chef sa le citesti nu faci un topic in care spui cat de cautat esti si ca nu vrei alte pm-uri....:)))) tot sv va fi invidios pe tn cat de important esti u :))) + 1 what?
iSmoke Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 :)) Poate ca se da mare, treaba lui, dar are dreptate
HATE Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Da ma dau mare ca primesc mesaje,trebuie sa fiu foarte smecher sa fac asta.
beCali Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ai auzit ca poti sa blochezi PM-ul ? nu cred ca sti cum.. Cauta si ai sa vezi ca nu mai primesti.. si postu nu ajuta la nimic.
Shad0w Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nu o sa mai ai problema asta. Pentru ca nu mai esti lider. Contul e posibil sa fie vandut sau sa fie folosit de mai multe persoane, iar factiunea nu arata foarte bine.
Recommended Posts