DivinNNN Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Salut! Am si eu o problema, cand vreau sa intru pe sa:mp mie imi apare prima imagine, nu se incarca acea bara alba... Ramane asa vreo 5 secunde si dupa imi da crash.. Stie cineva cum sa o rezolv? PS: Am schimbat c*r*a*c*k Am re-installat Gta N-am decat tinta + radar patrat.. Quote
GEODOX 47 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Scoate tinta si radarul patrat. Se poate sa fie din cauza lor. Astept un raspuns. Vezi dupa cand scoti modurile, baga GTA + SAMP de la 0. Quote
Luci Farfurie Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Daca nu s-au criptat bine tinta si radar-ul cu software-ul respectiv iti da crash pentru ca nu poate rula jocul. Deci joaca default si adauga moduri cu timpul.. Edited July 5, 2015 by Alliance Guardian Quote
DivinNNN Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 (edited) Daca nu s-au criptat bine tinta si radar-ul cu software-ul respectiv iti da crash pentru ca nu poate rula jocul. Deci joaca default si adauga moduri cu timpul.. Acum iau crash automat cand dau Connect. Care ma ajuta se face cu +2. Edited July 5, 2015 by Kowalski. Quote
Recommended Posts