Alexandru Dinca Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Nume: Fluerasu David-Robert.Varsta: Am 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat foarte de treaba, cu cei sapte ani de acasa si foarte civilizat. Sunt sportiv, practic fotbal , imi place mereu ceea ce fac, chiar daca gresesc sau chiar daca nu. Nu imi plac certurile cu colectivul din care fac parte si nici jignirele la adresa altor jucatori si a prietenilor. Mereu mi-a placut viata, sa trec prin clipe stranii si prin mai multe chestii, mi-a placut sa ma droghez si alte chestii, dar in schimb ni mi-am bagat niciodata in vena si nici nu as faceo. Fiecare ma cunoaste cum vrea, nu pot da o impresie daca nu vrea sa fie acceptata. Locatia(Oras): Sunt din orasul Motru, Judetul Gorj. Un orasel micut. Ce gen de muzica asculti? Ascult un singur gen de muzica, acesta fiind rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Drew.Nivel : Am level 34.Nume folosite anterior: MrPropper si Nunweiller.Vechime pe server: Joc din data de 13-10-2014, aproximativ 7 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat pentru 3 zile pe motiv de ''afaceri ilegale'', dar am luat un-ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/SXvXkeE Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Drew. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, eu ma inteleg bine cu toata lumea. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Bineinteles, am mai facut parte din: 007, For The Win, United Brothers si altele, sincer nu mai tin minte. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am avut aceasta sansa / ocazie. Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nimic altceva.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg bine cu toti aproape, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10/ Experienta DM [ ()/10]: 0/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: davidrobert75 pe skype si yahoo messenger nu detin.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa imi fac noi prietenii si am auzit ca este un clan foarte civilizat. modern si cu suflete tari. Vreau sa iau lucrurile bune si el si poate sa mai si dau. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce se cere si cu ce pot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Sunt de acord cu orice impus de acest clan cat si de membri lui. Edited July 5, 2015 by Drew.
Fielddone2 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Neutru, nu te cunosc, ai lasat un link la profilul unui level 5.
GEODOX 47 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Neutru, parca intr-o zi ma faceai nab pe /f, vezi ca le tin minte. Ai noroc ca suntem in factiune si nu e contra. Edited July 6, 2015 by AIM.Geodox
Recommended Posts