CloseTM Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: George AlexandruVarsta: 17 ani neimpliniti * 13 oct 1998 *Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma vad un baiat linistit, nu foarte linistit cand sunt provocat ce-i drept, raspund cu aceiasi moneda celui ce-mi face rau, nu sunt genul sa intoarca si celalalt obraz, cum spun Pildele, sunt de treaba din punctu' meu de vedere atata timp cat cel / cei de langa mine sunt niste oameni ok, modesti si fara celebrele 'arfe'. Accept in general provocarile, imi plac lucrurile noi, de aceea am inceput cu YouTube-ul, a fost o provocare si inca este, imi place sa ma fac placut unde merg, sa-mi fie simtita prezenta intr-un mod cat mai bun, sa fiu vazut cat mai bine oriunde. Imi place sa ies seara pe afara, seara e baza .. nu ziua cand sunt 40 de grade si nu e nimeni pe strada. Imi place 'caterinca' de bun gust, glumele in general, tin la ele dar sa nu fie genu' ala de gluma proasta la care rade doar ce-l ce o face. Imi place football-ul, am o pasiune pentru acest sport de mic, indiferent ca nu il mai practic ... nu mai imi arde de fotbal, am mai crescut, probabil de aceea. Doresc sa incerc lucruri noi de fiecare data, fie vorba de viata reala fie vorba de PC. Nu accept minciuna, cine o face .. se indeparteaza de mine. Nu suport falsitatea, perversitatea si pupincurismul de care multi dau dovada. Mai am o pasiune pentru biliard si acele sali de PS4, stim cu totii atmosfera de acolo. Imi place sa ofer respect, o fac cu mare placere cu conditia sa fie reciproc, ca 'nu poti da miere, sa iei piper'. Prefer sa stau cat mai mult afara, in fata blocului la o samanta, la un suc, in grup ... e ceva normal la varsta asta, zic eu. Nu stiu cam ce-as mai putea spune despre mine, am incercat sa le cuprind pe toate intr-un mod cat mai restrans si concentrat. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: In principal manele, mai rar: rap, trap & muzica usoara. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : CloseTMNivel : 14Nume folosite anterior: -Vechime pe server: O luna si un pic, experienta in SA:MP mai multa.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Niciodata. Poza cu invitatie: Da. Link cu faction history: Da.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu imi amintesc sa ma fii certat cu nimeni, in general nu caut 'certuri'. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Chiar nu le tin minte pe toate, [bvb], .magician. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Nu foarte multe, Gta IV, Operation FlashPoint & Clash of Clans.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Kruggerr (retired), Fielldone2, Kauss, Aramis, Eduard. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype personal, aici il poate vedea toata lumea si de flood nu-mi arde.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece am cativa prieteni aici, posibil sa intre si Tavish, este un clan vechi si respectat, imi place tag-ul [AIM], nu intra oricine in acest clan, sunt oameni mari / capabili aici, nu toti newbie's care fac DM civili, samd. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: In momentu' de fata nu stiu, daca mi se cere ceva ce pot face .. e ok. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, chiar da bine.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, arata super.
Krugger.Capone Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Baiat de treabaa, mondial !!! PROOOOOO chiar daca-s retired, salkf dau bn's voy? ;)
Recommended Posts