Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hai sa suferim ca dam 3/3 si 10/10, ne ia la teste TW si sa pune videoclipul pe forum. Nu crezi ca esti o suferinta?!

Posted

Nu stiu ce staff e pe red dar la cum tragi sa te ia la test.. esti o suferinta te stiu de pe blue, tragi prost si te crezi bun. Daca erai luat la teste de Kosovoy sau Raphael iti garantez ca luai ban si pe red ca pe blue.

Posted

Esti paleta suferinto.. Ratezi 9/10 gloante, te filmezi si pui video pe forum dupa ce esti luat si LA tests tw. Te stiu de pe blue, daca erai luat LA tests de koso erai Banat si pe Blue, si pe Red si pe Green. Vezi ce faci cu gramatica AIA CA te cam bate.

Posted

Esti praf, ratezi 10/3 si te mai ia la teste, chiar nu stiu motivul testului, cand despre Miichael, e un baiat super ok, si cred ca te-a luat doar sa vada daca te conectezi.

Peace hatere, n0bule, ratatule!

Posted (edited)

Esti slab la deagle. Teste TW si mai slabe, asa admini sa tot prinzi la TW. =)))

Nu stiu ce staff e pe red dar la cum tragi sa te ia la test.. esti o suferinta te stiu de pe blue, tragi prost si te crezi bun. Daca erai luat la teste de Kosovoy sau Raphael iti garantez ca luai ban si pe red ca pe blue.

Esti paleta suferinto.. Ratezi 9/10 gloante, te filmezi si pui video pe forum dupa ce esti luat si LA tests tw. Te stiu de pe blue, daca erai luat LA tests de koso erai Banat si pe Blue, si pe Red si pe Green. Vezi ce faci cu gramatica AIA CA te cam bate.

Esti praf, ratezi 10/3 si te mai ia la teste, chiar nu stiu motivul testului, cand despre Miichael, e un baiat super ok, si cred ca te-a luat doar sa vada daca te conectezi.

Peace hatere, n0bule, ratatule!

Copii aratati-mi voi in 40 de fps cu lag cum dati,si dupa mai vedem.Hateri n-ai ce sa faci.

Edited by YoYo22666
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp