Bodie Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Nick-ul tau: Bodie Nick-ul celui reclamat: [HS]Mircea Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): Deci, am vandut un Jester cu hidden lui Mircea, iar el a zis ca nu are toti banii, a promis ca imi da si restul banilor cand face rost.. acum, ma abureste ca nu functiona hidden-ul =)) el singur a zis cand i-am vandut masina ca are hidden si a fost deacord sa o cumpere cu 36kk iar restul de 3kk pana la 39kk cum am cerut, mi-a spus ca imi da cand are, au trecut ceva zile, omul si-a vazut de afaceri, iar acum nu vrea sa-mi dea banii. Am facut poze, am incercat sa chem un admin martor, nu a raspuns nimeni, probabil erau ocupati.. iar acolo dupa ce am dat /report imi zicea ca daca un admin nu poate ajunge, sa fac poze, uitati pozele http://s12.postimg.o.../sa_mp_141.png� http://s24.postimg.o...h/sa_mp_142.png Vreau sa se rezolve problema, imi vreau restul de bani ... Deci asta a fost in primul post. /// Acum, spuneti-mi si mie cum vine asta, ala zice ca imi da banii, vreau sa-i spuneti sa-mi dea banii, nu ma intereseaza, asa hai ca incep si eu sa cumpar masini si sa le zic la aia ca le dau 10kk in 3 zile, apoi sa nu le mai dau... ziceti si la mine ca o sa-i dau eu ca a fost considerat imprumut, deci nu primesc nimic este? hai sa fac si eu vreo 10 dastea si ma fac ''om'' pe server :-j baa.. faceti ceva ... nu e corect frate, ala ma abureste acum, adica stia ca asta o sa ziceti si nu-mi mai da banii... pai cum vine asta oameni buni?? e bataie de joc, vreau sa-i impuneti la ala sa-mi dea banii !!!!!!! Astept un raspuns clar ! vreau sa se faca ceva, sa-i spuneti la ala sa-mi transfere banii... pentru ca ii are.. si asa m-am inteles, sa-si respecte cuvantul !!!!
Deiu95 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ce ai facut tu este considerat un Imprumut,admini nu se ocupa de aceasta problema,o faci pe propria raspundere.
Bodie Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Se vede pe acolo ca am zis, iti dau imprumut 3kk? am zis asta? e datorie din tranzactie, nu e imprumut.. e inselatorie, m-a pacalit sa-i vand masina ieftin, intelegeti ? :|
SchottKy Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Scuze ca ma bag dar cred ca ma apuc si eu de dat tepe...Se vede clar ca nu e imprumut.De acum caut sa le dau teapa la aia cu bizz zic ca le dau o masina si diferenta dar diferenta nu o mai vede...Se considera imprumut,nu?
Shad0w Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 E o diferenta intre 'iti dau biz + 3m pe casa' si 'iti dau poimaine 200M'. La schimburi cu diferenta, ai banii la tine si trebuie sa ii dai atunci pe loc. La afacerile cu 'iti dau eu peste 20 de ani' ii dai pe incredere, nu ai nicio garantie ca playerul o sa-ti dea banii inapoi. Daca un player de level 3 iti zice sa ii dai un bullet pe 1$ ca iti da el 3 miliarde peste 2 zile ii dai? Nu e imprumut, dar e masina pe incredere. La fel ca imprumuturile. Cum ar fi sa stea adminii sa verifice 200 de afaceri si imprumuturi? Cum ar fi sa se dea infernus in 452 de rate si sa verifice adminii cate rate a platit si cate mai are de platit? Daca nu are bani la el, nu ii da masina. E simplu. [HS]Mircea - nu primeste nimic.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.