Alc ML Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Model de postare : *Nick-name pe server: *Level: *Cea mai mare realizare pe bugged: *De ce crezi ca meriti co-owner: *Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: *Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: *Ai citit regulamentul clanului The Devil in us ?: Alte detalii: Daca un jucator intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?:
Ex0dus Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 *Nick-name pe server: sNk. *Level: 32 *Cea mai mare realizare pe bugged: Rank 5 in taxi Las venturas + functia de tester si averea pe care o am. *De ce crezi ca meriti co-owner: Ma voi ocupa cu incredere de acest clan. *Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 5-6 ore / zi. *Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu am minte de copil, adica nu ma comport ca un copil. *Ai citit regulamentul clanului The Devil in us ?: Da. Alte detalii: Daca un jucator intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Apasa /c pentru a vorbi pe chat-ul clanului Daca un jucator te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Tasteaza /clan -->Tag--> si alegi cum vrei tu.
Alc ML Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 *Nick-name pe server: sNk. *Level: 32 *Cea mai mare realizare pe bugged: Rank 5 in taxi Las venturas + functia de tester si averea pe care o am. *De ce crezi ca meriti co-owner: Ma voi ocupa cu incredere de acest clan. *Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 5-6 ore / zi. *Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu am minte de copil, adica nu ma comport ca un copil. *Ai citit regulamentul clanului The Devil in us ?: Da. Alte detalii: Daca un jucator intreaba "cum vorbesc pe clan": ce ii raspunzi?: Apasa /c pentru a vorbi pe chat-ul clanului Daca un jucator te intreaba "cum pun tag", ce ii raspunzi?: Tasteaza /clan -->Tag--> si alegi cum vrei tu. Acceptat! Astept sa ma contactezi in game.
Recommended Posts