Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nickname: Jaks Serverul pe care joci: Blue, dar imi place si verdele, deci nu stiu inca. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Plictiseala, timp, tovarasii s-au lasat si ei, etc. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: cea mai mare probabil ar fi aproape 6 luni de lider NG. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Plictiseala, da' nu stau mult. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: - Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nimic special, poate doar un event sau ceva. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu. Cati ani ai si unde locuiesti?: 20, Neamt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: - Ce alte jocuri joci?: etc.. dar mai mult League of LoL. Ai altceva de adaugat?: Care mai esti pe aici?! 1 Quote
Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 tznk Ba ce ciuda ii mai era lu' Drake pe tine cand ii dadeai fail la rob. xD Quote
Layzz Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ba ce ciuda ii mai era lu' Drake pe tine cand ii dadeai fail la rob. xD is fratesu =) Quote
Freedom. Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Freedom123 here:)) sper sa-ti mai aduci aminte de mine:d Quote
Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Freedom123 here:)) sper sa-ti mai aduci aminte de mine:d Salut man, care-i treaba? Quote
Freedom. Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Salut man, care-i treaba? Pe verde saluta-l pe drake din partea mea si a lui Dark.666 Quote
Arrow_ Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Bine ai revenit jaks! Arrow_ aici fost Huligan (Hooligans) Quote
Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Wb. Mersi. Salut Jaks :o Sunt L0K3D, vb pe skype daca e ;) Sure man. Bine ai revenit jaks! Arrow_ aici fost Huligan (Hooligans) Salut bikare. Welcome. Hi there. Quote
Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Bykăru, aici Dany5555 :3. Salut, misto avatar. Quote
Alvaro Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Salut, misto avatar. Mă mai ştii? :-? Chiar vreau să ştiu ;3. Quote
Mr.Jaks Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 (edited) Mă mai ştii? :-? Chiar vreau să ştiu ;3. Nu sunt sigur, ceva legat de Hooligans oricum. THT Co. sau HRC. Edited July 9, 2015 by Mr.Jaks Quote
Alvaro Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nu sunt sigur, ceva legat de Hooligans oricum. THT Co. sau HRC. Dap, cea cu Truck-ul si Mecanicul, ce vremuri... Quote
TripluXXX Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Nickname: Jaks Serverul pe care joci: Blue, dar imi place si verdele, deci nu stiu inca. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Plictiseala, timp, tovarasii s-au lasat si ei, etc. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: cea mai mare probabil ar fi aproape 6 luni de lider NG. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Plictiseala, da' nu stau mult. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: - Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nimic special, poate doar un event sau ceva. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu. Cati ani ai si unde locuiesti?: 20, Neamt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: - Ce alte jocuri joci?: etc.. dar mai mult League of LoL. Ai altceva de adaugat?: Care mai esti pe aici?! Vomit Quote
antiroby Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Nickname: Jaks Serverul pe care joci: Blue, dar imi place si verdele, deci nu stiu inca. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Plictiseala, timp, tovarasii s-au lasat si ei, etc. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: cea mai mare probabil ar fi aproape 6 luni de lider NG. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Plictiseala, da' nu stau mult. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: - Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nimic special, poate doar un event sau ceva. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu. Cati ani ai si unde locuiesti?: 20, Neamt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: - Ce alte jocuri joci?: etc.. dar mai mult League of LoL. Ai altceva de adaugat?: Care mai esti pe aici?! Pac! Vinzi Fish LS? :)) 1 Quote
Recommended Posts