Jump to content

Recommended Posts

Posted

Interesante, aş fi curios să văd cum este pedul şi ținta, un mic video de prezentare nu strica. :)

Posted

Interesante, aş fi curios să văd cum este pedul şi ținta, un mic video de prezentare nu strica. :)

Posted

trebuie să pui și niște poze m3n, eu ți am dat +1 npnp

Am să fac un video mai târziu deoarece la ora aia picam de somn. Mulțumesc.
Posted

Hahaha baiatu care a iesit din AIM si s-a dus in .Si si a luat helper, hahaha. Succes dude, sper sa stai toata vara in casa sa ti se impietreasca curu pe scaun raspunzandu-le la toti newbie pe /n.

Posted

Cat de cat, frumoase gj.

Mersi ma Soldude.

Hahaha baiatu care a iesit din AIM si s-a dus in .Si si a luat helper, hahaha. Succes dude, sper sa stai toata vara in casa sa ti se impietreasca curu pe scaun raspunzandu-le la toti newbie pe /n.

Haha, mz, stai chill ;).

Posted

Aceste moduri le vad zi de zi...1. sunt praf majoritatea 2. grafica 0, 3. incearca sa aduci moduri pe comunitate care nu au mai fost postate, nu mai copia de la altii, fii original

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp