Jump to content

Problemă GTA[SA:MP]

Go to solution Solved by Massive,

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, am şi eu o problemă şi aş dori ajutor.

Deci intru in sa:mp toate cele bune, aleg serverul dau pe connect si nu imi intra in joc.. l-am instalat din nou, am dat rr la pc, uneori cand aprind pc-ul si nu ies din programe steam curse skype etc imi merge până restartez pc-ul apoi nu merge chiar daca nu opresc vreun program.

P:S pana aseara mi-a mers..

Dau +5

Edited by Alddy
Posted (edited)

Deci intru in sa:mp toate cele bune, aleg serverul dau pe connect si nu imi intra in joc.. l-am instalat din nou, am dat rr la pc, uneori cand aprind pc-ul si nu ies din programe steam curse skype etc imi merge până restartez pc-ul apoi nu merge chiar daca nu opresc vreun program.

Dau +5

Deschide-l cu RUN AS ADMINISTATOR si se rezolva.

Cum sa-l deschizi cu RUN AS ADMINISTATOR?

Click dreapta pe SAMP dupa dai Rus As Administrator -> Yes si intra pe serverul dorit.

Ce este Run AS ADMIN?

Cu Run as admin ai o accesibilitate ridicata si da windows-ului un fel de boost care poate sa acceseze programele.

Edited by o K a p i
  • Solution
Posted (edited)

Dau +5

Go to start menu.

Right click on Computer-->Properties--> On the left side click on "Advanced System Settings" -->> Thenk click on Performance Settings --> Click on Data Execution Prevention tab --> Add gta.exe as exeption. You're done.

Edited by Luchiian
  • Upvote 1
Posted

Dau +5

Nu ai placa video instalata. Instaleaza driver pentru placa video si dupa intra in el. Am avut aceeasi problema si acum merge. Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp