Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, eu sunt HNR., iar in acest topic vreau sa va prezint creatiile mele. Sper sa va placa.
Astept critici / pareri / sfaturi.

Pe unele creatii scrie `Maxers`, nu va faceti griji, acea comunitate numai exista, a fost una fantoma.

1.sjxDCOA.png 2.RufgvMt.png 3.DrwoXV5.png 4.zXXwThK.png 5.LPUF1XV.png 6.AfGHqtR.png 7.2e8MqDD.png 8.y8BCbn5.png 9.BzACMQe.png 10.jfSAuPx.png 11.Ol1UckL.png 12.Jw20odO.png 13.q0IBIpG.png 14.5eVusRT.png 15.wbtQKBH.png 16.Qxr5M4h.png 17.4aLMZJT.png 18.velzKhX.png 19.YoMJMBv.png 20.2PSseyU.png

Tin sa mentionez ca lucrez in PhotoShop, de 6 luni, deci sunt inca la inceput.

Posted

Niste sfaturi : 1.Cand faci boarderu' il faci de 1px  si pui opacity 48 ( trebe sa fie alb ) cu soft light/overlay-(recomandat overlay)

2.Mai schimba dimensiunile,fa-ti personalizate , care sa arate mai bine.

Posted

Salut, eu sunt HNR., iar in acest topic vreau sa va prezint creatiile mele. Sper sa va placa.

Astept critici / pareri / sfaturi.

Pe unele creatii scrie `Maxers`, nu va faceti griji, acea comunitate numai exista, a fost una fantoma.

1.sjxDCOA.png 2.RufgvMt.png 3.DrwoXV5.png 4.zXXwThK.png 5.LPUF1XV.png 6.AfGHqtR.png 7.2e8MqDD.png 8.y8BCbn5.png 9.BzACMQe.png 10.jfSAuPx.png 11.Ol1UckL.png 12.Jw20odO.png 13.q0IBIpG.png 14.5eVusRT.png 15.wbtQKBH.png 16.Qxr5M4h.png 17.4aLMZJT.png 18.velzKhX.png 19.YoMJMBv.png 20.2PSseyU.png

Tin sa mentionez ca lucrez in PhotoShop, de 6 luni, deci sunt inca la inceput.

Foarte frumoase, dar pune Iconita 'buGGed' sau un admin iti v-a sterge tot din creatiile fara iconite bugged

Posted

Niste sfaturi : 1.Cand faci boarderu' il faci de 1px  si pui opacity 48 ( trebe sa fie alb ) cu soft light/overlay-(recomandat overlay)

2.Mai schimba dimensiunile,fa-ti personalizate , care sa arate mai bine.

Astea sunt creatii mai vechi, acum fac border-ul ori negru, ori alb, depinde cum vreau.. Oricum mersi pentru sfat.

Foarte frumoase, dar pune Iconita 'buGGed' sau un admin iti v-a sterge tot din creatiile fara iconite bugged

Urmatoarele creatii vor fi cu textul secundar `Bugged`, sa speram ca nu mi-l sterge. Oricum imi pare rau, ca am pus avatarele astea, dar nu aveam unele mai noi.

• 3 months later...
Posted (edited)

#new

ISLHhyq.pngWlvklvv.pnggH13ifo.png

Nu am mai postat de mult aici, asa ca am sa o fac acum.

Am cateva creatii, dar nu foarte noi.

Astept pareri / critici / sfaturi.

Multumesc!

#1 - BJ8nz7I.png

#2 - p141CPV.png

Cadou @SiNS

Edited by Matthew.
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp