RedOne Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Salut as vrea si eu o parere despre acest PC. http://imgur.com/a/xrMyX http://imgur.com/WSFavVs Quote
MarioXD Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Salut as vrea si eu o parere despre acest PC. http://imgur.com/a/xrMyX http://imgur.com/WSFavVs Sincer să fiu, procesorul cam strică, este un dual core, dar na, dacă nu il folosești mult in Gaming nu ar fi o problemă. Quote
RedOne Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Sincer să fiu, procesorul cam strică, este un dual core, dar na, dacă nu il folosești mult in Gaming nu ar fi o problemă. Ok, multumesc. Quote
Gam3r Magie Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Procesorul...Ala strica totul,dar eh,GHZ-ul este bunicel.... Quote
flapp Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Nu e cine stie ce, atat timp cat iti tine ce te joci tu e oke. *Intra in start - run - dxdiag si fa o poza acolo, sa vedem ce placa video ai. Quote
RedOne Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Nu e cine stie ce, atat timp cat iti tine ce te joci tu e oke. *Intra in start - run - dxdiag si fa o poza acolo, sa vedem ce placa video ai. Am intrat dxdiag fac poza la display sau sistem nu prea le am cu pc :)) Quote
RedOne Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 La display. Poftim http://imgur.com/zpR6H3z Quote
BlazKo Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Poftim http://imgur.com/zpR6H3z 1 an daca mai tine, ar trebuii sa-l schimbi cat mai curand, cam toate programele/jocurile se vor face pe socket-urile astea noi. In 2.000 de lei iti faci un PC bun de Gaming, nu din ala sa joci cu setarile pe Ultra si 4K (In Romania nu prea se foloseste si din aceasta cauza nu prea sunt monitoare 4K la noi, plus ca sunt foarte scumpe). Eu zic sa-ti strangi bani si sa-ti cumperi unu nou, cu acesta nu prea poti face mai nimic, degeaba ai 4 GB RAM, daca procesorul e slab, indiferent de frecventa, daca vrei sa ai un PC bun cu un procesor dual core , dar vezi sa nu-ti cumperi o placa video de peste 1.000 lei, vei avea Bottleneck. Dar cu placa asta nu cred ca vei avea, eu zic ca e un sistem okey, vei putea juca cam orice, dar nu pe setari High - Ultra. Test cu GTA 5 pe acest sistem. Daca vrei sa-ti fac un sistem cu aceste componente pana-n 2.000 - 1.500 de lei, imi dai "Quote". Edited July 15, 2015 by BlazKo Quote
RedOne Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 1 an daca mai tine, ar trebuii sa-l schimbi cat mai curand, cam toate programele/jocurile se vor face pe socket-urile astea noi. In 2.000 de lei iti faci un PC bun de Gaming, nu din ala sa joci cu setarile pe Ultra si 4K (In Romania nu prea se foloseste si din aceasta cauza nu prea sunt monitoare 4K la noi, plus ca sunt foarte scumpe). Eu zic sa-ti strangi bani si sa-ti cumperi unu nou, cu acesta nu prea poti face mai nimic, degeaba ai 4 GB RAM, daca procesorul e slab, indiferent de frecventa, daca vrei sa ai un PC bun cu un procesor dual core , dar vezi sa nu-ti cumperi o placa video de peste 1.000 lei, vei avea Bottleneck. Dar cu placa asta nu cred ca vei avea, eu zic ca e un sistem okey, vei putea juca cam orice, dar nu pe setari High - Ultra. Test cu GTA 5 pe acest sistem. Daca vrei sa-ti fac un sistem cu aceste componente pana-n 2.000 - 1.500 de lei, imi dai "Quote". Multumesc pt parere momentan numai bag nici macar un ban in el :)) ce procesor sa pun daca e sa-l schimb? Quote
BlazKo Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Pe socket 775 nu prea mai ai ce pune, treci pe 1150. Si daca nu ai bani multi poti lua acel pentium pe care l-am pus mai sus. Daca vrei, iti fac o lista cu niste componente pana-n 2.000 de lei. Edited July 15, 2015 by BlazKo Quote
RedOne Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Pe socket 775 nu prea mai ai ce pune, treci pe 1150. Si daca nu ai bani multi poti lua acel pentium pe care l-am pus mai sus. Daca vrei, iti fac o lista cu niste componente pana-n 2.000 de lei. Ok raman dator. Quote
valentine Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) Eu îţi sugerez să treci pe laptop. 1. Sunt laptop-uri de gaming care acum sunt şi ele mai ieftine, (până în 550 euro). 2. Sunt portabile ca în totdeauna. 3. Tehnologia procesoarelor intel au avansat foarte mult încât un laptop nu se mai încălzeşte aşa de tare indiferent la ce rezoluţie / cerinţe joci un joc. 4. Componentele pot fi schimbate dar nu în toate laptop-urile, cazuri rare dar pot fi. 5. Multă lume se trece pe laptop de acum, desktop nu mai cumpară decât cei care sunt cu canale de youtube sau video editers, sau gamers care fac streaming şi au nevoie de un SLI la monitoare, sau cei care nu au bani de laptop etc.. Eu am laptop deja de 3 ani de zile şi sunt mândru de el pentru league of legends si san andreas, nu l-am mai închis de 4 luni de zile şi totuşi merge, nu se încălzeşte nu am luat niciodată blue screen, nimic. Deci îţi recomand mult să treci pe un laptop dacă nu eşti dela "hard gaming". Ştiu că mulţi veţi spune "desktop e mai bun ca laptop", da este mai bun, dar dacă tu îţi cumperi un laptop la 200 de euro normal că nu e mai bun ca un desktop, laptop-urile bune sunt peste 550 euro, nu spun că aici în Germania unde locuiesc am văzut laptop şi la 5000 de euro. //Edit: nu te lua după ce spun alţii că nu e bun procesorul tău actual, defapt e foarte bun, să nu uităm că face parte din seria "Core", şi cine mai face parte din seria core ? Exact, i3, i5, i7. Toate procesoarele care fac parte din seria Intel Core sunt foarte bune. Dar bine, ăsta e un dual core de 3ghz, e bun pentru medium-gaming dar placa ta video te trage în jos, cu Intel Graphics nu o să poţi juca niciodată ceva mai mare de gta 4 pe pc-ul ăla, şi ăla la low. Ştiu asta deoarece am avut şi eu un Intel Core ca al tău de 2,50ghz dual core cu 8gb ram, dar am avut o placă video nasoală şi nu mergea mai deloc gta 4. După ce am împrumutat o placă video decentă (mai exact AMD Radeon R9 290x), ca să fac un test să văd dacă se merită să schimb placa video, am rămas impresionat, puteam rula gta 4 la cerinţe medium-high. Întradevăr aveam nevoie de vertical sync deoarece placa video era muuuult prea puternică pentru procesorul meu şi făcea tot felul de "lag-uri" dacă îi dădeam voie la mai mult de 60 de fps. În concluzie: nu mereu procesorul contează, ci amândouă, şi placa video şi procesorul. Edited July 31, 2015 by Zurich Quote
ExorrTheSwager Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 E destul de bun, daca il folosesti pentru SAMP iti faci treaba cu el... Quote
Freaky Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nu e chiar aşa rău procesorul, placa video trage sistemul în jos. Dacă vrei să-l schimbi fără să schimbi şi placa de bază, te-ai putea orienta spre un e8400 SH care este suficient şi pentru gaming, împreună cu o placă video decentă. Dacă îi pui un e8400, poţi pune şi un SSD pentru sistemul de operare şi programe şi va zbura. În orice caz, procesorul nu e foarte slab, memorie ram e destulă, o placă video ieftină şi-ţi mai poţi face treaba cu el. Quote
Recommended Posts