Captain.Price Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Nickname: Senox[] Serverul pe care joci: Green. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Plictiseala si pentru waruri. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Nu stiu, FH-ul creat. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru ca m-am plictisit, imi e dor de waruri si de prietenii de pe acest server. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da, am jucat. Nu au fost ca bugged, de aceea nu mai joc pe ele. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nu stiu, cat mai multe chestii. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In orice mafie, ca sa ajut. Cati ani ai si unde locuiesti?: am 15 ani si locuiesc in Targu-Jiu. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Am trecut intr-a 9-a, cred. Ce alte jocuri joci?: Foarte rar mai joc Team Fortress 2. Ai altceva de adaugat?: Salutaree, senox[] back, devi e nab Quote
Recommended Posts