Jump to content

Recommended Posts

Posted

Service'ul se va deschide astazi 21.06.2013 la ora 12:00 va asteptam !

@xniceblue --> call me in game daca esti baiat de treaba si nu vi ca alti sa distrugi sa injuri etc , cu cea mai mare placere 

Posted (edited)

Ne gasiti intre orele 12:00 si 18:00 aproximativ !

Concediati:

Criscuuu-> inactiv

Delux20->  a demisionat

iulikeme-> inactiv

Elevi in practica: -- > Camper

Momentan nu se mai fac angajari. 

Personalul nostru este format din:

Patron: Trandafirescu

Sef:  Solja.Rares

Angajati:  Yser_ping

Edited by AdmiraL
Posted (edited)

Service Barriera cauta 2 mecanici buni cu experienta , sa asculte de mine si de solja.rares cu limbaj civilizat activi intre orele 12:00-18:00 . Deasemenea cautam si elevi practicanti (care nu primesc salariu $ ) detalii in joc [ call Trandafirescu ].

Edited by AdmiraL
Posted

Mă bucur că am dat de nişte ploieşteni petrolişti în primul rând şi de gaşcă care ştiu să se distreze.

Service Bariera, vă aşteaptă zilnic !

Posted

Mda...o idee buna sa-ti faci propriul bizz, sper sa ai clienti si multa bafta, app. ai +1 de la mine !

thx :D , Service Barriera se deschide astazi la ora 1:00 (probleme cu netul)

Posted (edited)

Deoarece numarul de clienti a crescut iar locatia noastra nu era atat de incapatoare iar in ultimul timp clientii nostri trebuiau sa astepte in strada (incurcand traficul) /image/mbdosbn4p/]image.jpg   si pentru ca eram intr-o zona des circulata de tiruri care ne faceau probleme , tin sa va anunt ca datorita voua si sponsorilor nostri am reusit sa "achizitionam" un nou atelier mai incapator unde ne putem ocupa de mai multe masini in aceelasi timp.

Locatia este urmatoarea :

/image/sb9iyd0iz/]locatie.jpg

/image/3yprxvunf/]image.jpg

/image/s16lsrbaj/]image.jpg

/image/q7z3qp0q3/]image.jpg

ATENTIE! Fara mine (Trandafirescu) sau fara Solja.Rares serviceul este INCHIS, orice alt (angajat,impostor)care lucreaza fara noi acolo o face pe cont propriu nu sub numele serviceului nostru ...

Ne puteti gasi zilnic intre orele 12:00-18:00 (aproximativ)

Edited by AdmiraL
  • Upvote 1
Posted

Deoarece numarul de clienti a crescut iar locatia noastra nu era atat de incapatoare iar in ultimul timp clientii nostri trebuiau sa astepte in strada (incurcand traficul) image.jpg   si pentru ca eram intr-o zona des circulata de tiruri care ne faceau probleme , tin sa va anunt ca datorita voua si sponsorilor nostri am reusit sa "achizitionam" un nou atelier mai incapator unde ne putem ocupa de mai multe masini in aceelasi timp.

locatie.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

ATENTIE! Fara mine (Trandafirescu) sau fara Solja.Rares serviceul este INCHIS, orice alt (angajat,impostor)care lucreaza fara noi acolo o face pe cont propriu nu sub numele serviceului nostru ...

O idee foarte buna .

Posted

Deoarece numarul de clienti a crescut iar locatia noastra nu era atat de incapatoare iar in ultimul timp clientii nostri trebuiau sa astepte in strada (incurcand traficul) image.jpg   si pentru ca eram intr-o zona des circulata de tiruri care ne faceau probleme , tin sa va anunt ca datorita voua si sponsorilor nostri am reusit sa "achizitionam" un nou atelier mai incapator unde ne putem ocupa de mai multe masini in aceelasi timp.

locatie.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Mult mai bine aici baieti. Spatiu mai mare. 

Posted (edited)

Si unde-i mai exact ? Ca nu-mi pot da seama asa.

e un screen cu harta acolo , uita'te ...

edit: e in dreapta aeroportului din Los Santos

Edited by AdmiraL
Posted

e un screen cu harta acolo , uita'te ! 

OMFG, crezi ca stiu toata MAPA pe de rost ? Puteai sa spui in LS langa X, in LV langa X.

Posted

E singurul service care se ţine de treabă.

Bravo, băieţi! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp