Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barriera Service s-a inchis astazi la ora 17:00 (mai devreme cu o ora ne cerem scuze , probleme tehnice)

Nu uitati !! Fara mine (Trandafirescu) sau fara Solja.Rares serviceul este INCHIS, orice alt (angajat,impostor)care lucreaza fara noi acolo o face pe cont propriu nu sub numele serviceului nostru ...

Ne puteti gasi zilnic intre orele 12:00-18:00 (aproximativ)

Posted (edited)

Scuze pentru dublu post dar trebuie  sa anunt ca astazi 25.06.2013   Barriera Service nu se deschide (competente bac engleza + pregatire) ....mai este o saptamana pana la bac si vor mai urma zile de inactivitate..

Edited by AdmiraL
Posted

Foarte tare , si am fost si eu acolo chiar ai clienti nu credeam ca o sa ai asa mult succes cu propriul bizz intr-un fel...

E singurul service care se ţine de treabă.

Bravo, băieţi! :lol:

Da asa este , este singurul care a facut post pe forum cu deschiderea si pana si in ziua de azi este deschis altele fac post pe forum ca deschid si chestii dasteal si stau 2-3 zile si dupaia nu mai stie nimeni de ele si gata ,chiar va apreciez pentru asta 

Posted (edited)

Astazi 26.06.2013 am facut un parteneriat cu cativa baietii care au "cumparat"  o spalatorie si o benzinarie din zona orasului ... Deoarece incarcam sa promovam tot mai mult role play pe acest servar tin sa va anunt ca de astazi s'au deschis 2 filiale :

1) Spalatorie Auto Barriera : Preturi: - Masina mica 5.000$

- Dube 10.000$

- Tiruri 50.000$

2) Benzinarie Barriera  : Pret: 2.500$ plinul la masina -->/image/6ctmk3fq3/]image.jpg

Programul este de la 18:00-24:00 (aproximativ). Sper ca baietii sa se tina de treaba !

Poze cu locatia:

/image/6s9hqur17/]image.jpg

/image/ejq7pev6j/]image.jpg

Pentru contact dupa ora 18:00  ---> http://s17.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/cp8rtxisf/contact.png

Edited by AdmiraL
  • Upvote 1
Posted

Ce poza ai , ce mai copiat doamne... Ce oameni:| Numa copoatori!!!!!!!!!

postezi pentru +1 ? cine copiaza? ai citit ce am scris pe pagina 4?

Posted

Programul din aceasta seara de la Spalatorie & Benzinaria Bariera s-a terminat ! Va asteptam maine de la orele 10:00 dimineata pana la 12:00 dupa amiaza , iar dupa aceea de la 18:00 pana la 24:00 !

Posted (edited)

Eu intru intr-o mica pauza de o saptamana se va ocupa solja.rares cum va putea de service in fiecare dupa-amiaza , contact in  game !

Voi reveni nu va faceti griji ! [bacalaureat]

Edited by AdmiraL
Posted

Da mai este deschis dar momentan eu am bacul si trebuie sa invat si nu ma mai pot juca (1 saptamana dureaza) ... se va ocupa Sefu mecanicilor Solja.Rares in lipsa mea !

Posted

SI pentru ca am terminat cu bacul nu mai asteptam pana maine si va facem o mica surpriza: 

Service Barriera a revenit din mica vacanta astazi Duminica (07/07/2013)  , programul este de la 14:00-18:00

Posted

up!

Vrem sa multumim tuturor playerilor care trec zilnic pe la noi si ne fac sa ne continuam activitatea ! 

sa_mp_000.jpg

Service Barriera va asteapta in fiecare zi intre orele 12-18 (aproximativ)

Salut , ma angajati si pe mine ?

Posted

Salut , ma angajati si pe mine ?

momentan nu facem angajari...

Service Barriera va asteapta zilnic intre orele 12-18 la docs(langa aero LS) !

Posted

Salutare Tuturor! Sunt noul vostru coleg, o sa ne intelegem foarte bine!

vezi ca nu mai merge textul care l'ai pus ! 

Trandafirescu, coollogo nu e cine stie ce program si ma enerveaza si pe mine ca dupa ce pui logo-ul dupa 1-2 ore apare acle semn cu cool logo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp