daryus07 Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Vreau sa imi intru si imi apare 0/0 sloturi si am intrebat si pe alti prieteni care joaca si mi-au zis ca lor ii merge. Dovada:http://imgur.com/FOTej2J
Waxios. Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Da un restart la router Nu are legatura.. ON: Verifică ca server.cfg să fie configurat cum trebuie, apoi dacă GM-ul este și el configurat cum trebuie printre primele rânduri. Încearcă să pui ”localhost” la add favorite server, și vezi dacă atunci merge. Nu încerca direct cu IP. Dacă merge cu localhost cum trebuie server-ul și cu IP nu, înseamnă că este de la IP-ul tău.
Makaveli[] Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nu are legatura.. ON: Verifică ca server.cfg să fie configurat cum trebuie, apoi dacă GM-ul este și el configurat cum trebuie printre primele rânduri. Încearcă să pui ”localhost” la add favorite server, și vezi dacă atunci merge. Nu încerca direct cu IP. Dacă merge cu localhost cum trebuie server-ul și cu IP nu, înseamnă că este de la IP-ul tău. El zice ca nu poate intra pe serverul 'bugged', nu un server facut de el. Tot ce ai zis nu are sens. Un simplu rr la router si se rezolva.
Waxios. Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 El zice ca nu poate intra pe serverul 'bugged', nu un server facut de el. Tot ce ai zis nu are sens. Un simplu rr la router si se rezolva. Am înțeles eu greșit. Nu am cum să înțeleg din titlul ăla pus de el și a scris și greșit ” server ” , mă rog. Scuze!
ROYCE_ Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nu are legatura.. ON: Verifică ca server.cfg să fie configurat cum trebuie, apoi dacă GM-ul este și el configurat cum trebuie printre primele rânduri. Încearcă să pui ”localhost” la add favorite server, și vezi dacă atunci merge. Nu încerca direct cu IP. Dacă merge cu localhost cum trebuie server-ul și cu IP nu, înseamnă că este de la IP-ul tău.
TRANSFormer Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Maka am dat rr si tot nu mege. este din cauza conectiunii la internet, nici mie nu-mi merge, e conectiunea slaba, are 40k ping
Recommended Posts