Kreemlin Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Salut, am un cont mai vechi dar nu ii mai stiu parola si cand dau la "Forgot password" zice ca nu e e-mail-ul activat. Ce as putea sa fac? Nu mai gasesc nici e-mail-ul :)). Stiu numele contului... PS: Probabil ca nu am postat bine aici, dar nu am stiut unde altundeva. Quote
BogdanEvolution Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Deschide un ticket, cam atât poți face Quote
Tode. Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Trebuia sa ai grija de cont. Pot deschide un ticket, dar nu cred ca rezolva multe. Quote
Kreemlin Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Multumesc pentru pareri, mai astept si altele poate, poate... Quote
PeroX Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Salut, am un cont mai vechi dar nu ii mai stiu parola si cand dau la "Forgot password" zice ca nu e e-mail-ul activat. Ce as putea sa fac? Nu mai gasesc nici e-mail-ul :)). Stiu numele contului... PS: Probabil ca nu am postat bine aici, dar nu am stiut unde altundeva. Atata timp cat nu ti-ai setat un e-mail pe acel cont numai ai niciun motiv sa speri ca ti-l vei recupera. Doar sa-ti faci alt cont, deschizi un ticket si explici acolo situatia. Dar ma indoiesc ca-ti vei primi contul inapoi chiar si in acele circumstante. Quote
Disturbed Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Atata timp cat nu ti-ai setat un e-mail pe acel cont numai ai niciun motiv sa speri ca ti-l vei recupera. Doar sa-ti faci alt cont, deschizi un ticket si explici acolo situatia. Dar ma indoiesc ca-ti vei primi contul inapoi chiar si in acele circumstante. Quote
Kreemlin Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Nu am mai intrat de 2 ani pe el, cine stia de chestia asta atunci Quote
RAZE Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Daca nu ai un email setat pe cont, nu mai ai nici o speranta sa-l recuperezi. Asta e, data viitoare seteaza-ti unul! Quote
xXdaniel20Xx Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Daca nu ai un email setat pe cont, nu mai ai nici o speranta sa-l recuperezi. Asta e, data viitoare seteaza-ti unul! Quote
Makaveli[] Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Atata timp cat nu ti-ai setat un e-mail pe acel cont numai ai niciun motiv sa speri ca ti-l vei recupera. Doar sa-ti faci alt cont, deschizi un ticket si explici acolo situatia. Dar ma indoiesc ca-ti vei primi contul inapoi chiar si in acele circumstante. Quote
Alliance Michaels. Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Daca nu ai setat emailul la cont nu ai cum sa-ti recuperezi contul. Quote
Alex.Vdk Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Bun , probabil nu ai setat in email pe acel cont , dar daca ai un email poti deschide un ticket pe panel,unde ai contu' Green / Red/Blue , si le explicii acolo situatia poate îți vei rezolva problema , sucess. Quote
Recommended Posts